To je to što me zanima!

Jesen i multifunkcionalnost nit su vodilja nove linije A'marie

Kolekcija je izrađena od materijala koji imaju dva lica te su šivani tako da mogu biti nosivi s obje strane. Poseban naglasak stavlja se na pletivo i šišanu vunu
Vidi originalni članak

Udobna, klasična i nosiva - tim bismo riječima mogli opisati novu kolekciju A'marie za jesen/zima 2014.-15. Anamarija Brkić koja se krije iza modnog branda inspiraciju je pronašla u motivima lišća i jeseni. Ti se motivi provlače kroz cijelu kolekciju što u obliku boja, što kao uzorci. Uloga zvijezde nove kampanje pripala je Claudiji Antičević koja se odlično snašla pred objektivom Maje Kljaić. 

Dizajnerica koristi šišanu novozelandsku vunu na džepovima i torbama, a poseban naglasak stavlja na pletivo. Upravo je pletivo dobilo romantičnu notu i povezuje se s tilom. Posebnost ove kolekcije je u tome što je većina izrađena od materijala koji imaju dva lica te su šivani tako da mogu biti nosivi s obje strane. 

Tu su i kaputi i pelerine s naglašenim kragnama koje se mogu nositi visoko ili se pak spustiti ili vezivati za još elegantniji dojam. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • malo srce 13.10.2014.

    Meni se jedino prva kombinacija sviđa.

  • CUKRENA. 13.10.2014.

    Jedna od rijetkih kolekcije do sada koja mi se stvarno sviđa..boje, krojevi, jednostavnost, elegancija, ma super mi je.. :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare