To je to što me zanima!

Kakva transformacija: Mama i kćer otplesale do 90 kg manje

Obje pretile, mama i kćer odlučile su uvesti zdrave promjene u svoj život te su prigrlile plesnu rutinu iz 80-ih. Osim obilja zabave, ona im je donijela i nevjerojatne rezultate koji su inspiracija mnogima
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Najbolji recepti: Šparoge su odlične protiv proljetnog umora

Kad god želimo smršavjeti potrebni su nam stručni medicinski savjeti, promjena navika, snaga volje i motivacija naše obitelji i prijatelja. Jaime Allison i njezina kći Calista Jean Jones imale su baš to - zahvaljujući međusobnoj podršci i svom unutarnjem krugu, mjesecima su počeli vježbati zabavni ples i izgubili oko 90 kilograma zajedno.

Pogledajte video o 10 namirnica koje pomažu skidanju masnoća s trbuha:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jaime (40) i Calista (18) svoju su odluku da smršave donijele kao novogodišnju rezoluciju 2016. godine, odlučivši da će već prvi dan u godini posvetiti da poboljšaju svoju fizičku kondiciju i zdravlje. Upravo tada su napravile svoje prve plesne korake, smatrajući da je to zabavna aktivnost koja će im pomoći u mršavljenju na zdrav način, piše Bright Side.

Ples iz 80-ih promijenio im je život nabolje

Odlučile su se na Jazzercise, disciplinu koja je rođena 80-ih i koja kombinira plesnu koreografiju i jazz kroz promjene u stilovima i žanrovima, uz vježbe otpora, jogu, pilates i kickboxing.

ZVUČI BAJKOVITO Hibernacijska dijeta: Med prije spavanja potiče topljenje masti

Kad su i majka i kćer vidjele rezultate, shvatile su da su poslužile kao inspiracija i drugima oko sebe. Naime Jaimein muž i Calistin otac također je uspio smršavjeti i bio je presudan u pružanju podrške damama. Zajedno su planirali zdravu prehranu, kupovali i kuhali.

Prema podacima iz 2017. čak je 40 posto Amerikanaca pretilo u mjeri da to ugrožava njihovo zdravlje, a ova je obitelj odlučila kako više ne želi biti dio te zabrinjavajuće statistike. 

PO KORACIMA Tanjur za vitkost: Jedite više sirove hrane, a kruh izbjegnite

- Hvala ti što si odličan partner za vježbanje, ovo nam je promijenilo život - napisala je majka u postu posvećenom svojoj kćeri.

Najbolja odluka s nevjerojatnim rezultatima

Nakon 3 godine dame tvrde kako ih je 'upornost i samopoštovanje' dovelo do velikog koraka koji im je promijenio život i donio im osmijeh na lice.

Svima koji se muče s težinom savjetuju da ne gube fokus, prate svoju prehranu, uključe se u neku aktivnost i piju puno vode. Od hrane ističu da je najvažnije birati ono što je 'gorivo' za tijelo, a ne junk.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Podsjetimo se koliko je Zemlja lijepa - opustite se i uživajte!

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pernica 05.05.2020.

    Bravo za ove dvije žene , oduševile su me , sad imaju super izgled i nek nastave tako , pa nek budu i primjer drugima , sve se može kad se hoće , samo trebate izbacit nezdravu , masnu hranu i velike duple porcije ..... Jedite manje kaloričnu hranu, ne pijte gazirano , izbacite previše šećera , slatkiša , soli , grickalica ili ako već pojedete nešto takvo , potrošite te kalorije odmah , trči , skači ili šetaj , vozi bicikl i eto ga , ništa lakše zar ne ? A ako jedeš zdravu hranu , više povrće, voće , nemasno ne moraš čak ni previše vježbat i bit ćeš vitak-a ,organizam sam to rješava , sagorjeva , probaj nije teško Nedavno sam u jednom supermarketu srela dvoje mladih ,imaju ispod 30 god , par muž i žena ili dečko i cura nije bitno , bili su na kasi ispred mene , obadvoje su deblji onako i pogledam njihova kolica hrane , oni su uzeli sve ono šta ja nikad ne bi , nekoliko velikih XXL kesica čipsa, raznih okusa , nekakva gazirana pića , konzerve gotove hrane da ne moraju kuhati , kolače pakirane nekoliko paketa , uglavnom sve nezdravo , NEZDRAVO , zato me i ne čudi ta njihova debljina . Njima najprije treba dati savjet šta je zdravo a šta nije jer očito oni to ne znaju ili ne žele znati . Za isti novac su mogli kupiti zdravije namjernice i isto biti siti ali i vitkiji i zdraviji , sami sebi rade loše i ne kužim kako oni to ne vide kad im počnu rasti kile , kad im odjeća postane uska , kad se ne mogu sagnuti za zavezat patike od stomaka itd itd Ne radite to sebi

  • 05.05.2020.

    Sad su dobre, ne bi se bunio za neki threesome...

  • mravinjak 05.05.2020.

    Gubljenje kilograma je zapravo vrlo jednostavno, čak i bez tjelovježbe. Sve je puka matematika, samo je potrebno pratit unos kalorija kako bi bili u laganom deficitu i pripemat jela unaprijed (pri tome mislim na jednostavna jela - piletina, riža, salate, zobene pahuljice i sl.). I naravno, ne biti "fitness freak" koji si neće dozvoliti s vremena na vrijeme jedno pivo, desert kako sve ne bi pretvorilo u monotoniju. Kad izdržite prva 3 mjeseca i shvatite da nije tako teško bilo, kasnije nema povratka na staro :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare