To je to što me zanima!

Kakvo preuređenje! Unajmljeni je stan pretvorila u dom iz sna

Alexandra Gatey ima svoj YouTube kanal s preko 315 tisuća pretplatnika,a specijalizirala se za preuređivanje stanova studenata s manjim i ograničenim proračunom
Vidi originalni članak

Alexandra Gater ima svoj YouTube kanal s preko 315 tisuća pretplatnika, a specijalizirala se za preuređivanje stanova studenata s manjim i ograničenim proračunom.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ima tek 25 godina no očito je kako dizajnu interijera pristupa vrlo profesionalno, a njen rad hvale puno iskusniji, stariji i ugledniji kolege.

Jedan od njenih najboljih projekata je definitivno uređenje unajmljenog stana u kanadskom Torontu, prenosi Insider s kojim je podijelila i svoje savjete oko uređenja. 

Kad se uselila u stan, izgledao je kao tipični apartman koji se iznajmljuje s ok dekorom, ali uniformiranim stilom kojem nedostaje osobnosti.

Odlučila je promijeniti dojam interijera te je njena dnevna soba sada ženstvena i sofisticirana te prepuna udobnog namještaja i stila.

Njen je najvažniji savjet dati domu koji ćete dugoročno iznajmljivati svježi sloj boje, po mogućnosti neke svijetlije nijanse koja će vam dati osjećaj čistoće i novine.

UREĐENJE INTERIJERA Siva boja na zidu je bila trend godinama - no zašto to nije baš uvijek dobra ideja za dom?

Također preporučuje preuređenje kaučima i to povoljnim prekrivačima ili navlakama s motivima  koji vam se sviđaju. To je super solucija jer će vam takvi prekrivači dati ružičasti kauč bez da ga kupujete, a ako vam dosadi boja, naprosto promijenite prekrivače.

Udoban tepih je također bitan, a pobrinite se da bude dovoljno velik za pokućstvo, kako ne bi bio beskoristan dodatak koji 'pluta' u sredini sobe.

Kablove i ostale dodatke sakrila je iza ormarića ili pak košara, a dom je ukrasila biljkama.

- Sve stvari koje vam ne izgledaju lijepo, a ipak trebate, pohranite u košare - savjetuje.

Za predsoblje savjetuje povoljan ormarić koji služi za ostavljanje ključeva i drugih potrepština, a prostor dodatno ukrasite ogledalom.

Jedna od njenih kreativnijih ideja bila je pretvoriti ormar u ured.

'RETRO DESIGN' Super Marija stare fotelje vraća u život: Stare 50 i više godina u njenim rukama postaju nove

Spavaća je soba doživjela drastičnu promjenu.

Te djeluje puno svjetlije i udobnije zahvaljujući pametnom odabiru tkanina, posteljine i osvjetljenja, kao i okretanjem kreveta.

Svaki stan treba kutak gdje se možete poigrati s bojama, a za nju je to bio ovaj s policom za knjige.

Kao i u predsoblju, postavila je ogledalo, a zid ukrasila vlastitim dizajnom.

Kuhinji je također trebalo preuređenje te se u dogovori sa stanodavcem dogovorila za minirenovaciju koju su joj dijelom odbili od stanarine.

Sada izgleda nevjerojatno.

Preuredila je i staru kupaonicu, a najveću razliku čini bojanje zidova i detalji.

Pogledajte njen makeover jedne terase:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • X Æ A-12 02.08.2020.

    Uredu ormaru? Možda je ok za nekim pola sata dnevno. Radim od kuće i ideja da provedem 8 sati dnevno u ormaru mi je katastrofalna.

  • Linz 02.08.2020.

    Bez veze , ja bih to napravio 100 puta bolje ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,al me to ne zanima !!!

  • zagorska puntarica opet 02.08.2020.

    Simpa. S nekoliko pocetnickih gresaka. Tko god slagal kuhinju, popusil je s gornjim elementima. Iznad sparheta nema naoe, a iznad sudopera se elementi okomito ne poklapaju sa sudoperom. Pa valjda treba pratiti okomitu liniju, a ne da bode u oci kak su gornji elementi na parove razbrojs sa sudoperom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare