To je to što me zanima!

Kelly Brook: Kad sam bila u najmršavijoj fazi bila sam jadna

Prije 15 godina ova je rasna Britanka proglašena najseksi ženom svijeta, a u međuvremenu je prošla kroz nekoliko raspada veza, spontani pobačaj i višak kilograma
Vidi originalni članak

Kad je britanska glumica, TV voditeljica, model i seks-simbol Kelly Ann Parsons, poznata kao Kelly Brook, davne 2005. godine u izboru FHM-a u 25-oj godini proglašena najseksi ženom na svijetu, bilo je mnogo onih koji su sumnjali da će dugo držati tu titulu.

POGLEDAJTE VIDEO: Izgubila 70 kg u dvije godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njena visina je 168 centimetara, a bila je poznata po mjerama 99-63-91.  Figura joj se s vremenom promijenila i udebljala se nekoliko konfekcijskih brojeva. Isprva nije ni primijetila višak kilograma, kako sama kaže, već su joj na to ukazali fotografi. Na crvenom tepihu su je molili da uvuče trbuh i da tako ostane dok ne uspiju snimiti fotografiju. 

Isprva je bila u šoku, kako je ispričala za magazin Hello, ali to ju je i probudilo. Tada se bila približila broju 44 i od onda je ponovno počela raditi na svom tijelu. Danas nosi broj 40 i kaže da se sad najbolje osjeća.

- Razdoblja mog života u kojima sam bila najmršavija bila su i ona u kojima sam se osjećala najgore - otvoreno je priznala u nedavnom razgovoru za The Sun.

Nekoć velika obožavateljica društvenih događanja, Kelly je glamurozne haljine zamijenila udobnim trenirkama i pidžamama puno prije pandemije korona virusa.

DRUGA ŽENA Nova Adele: Uz hipnoterapiju i heljdu izgubila pune 44 kile!

Sada 40-godišnjakinja, ona i njezin francusko/talijanski dečko Jeremy Parisi (35) s kojim je u vezi četiri godine žive u Londonu gdje Kelly ima redovan posao voditeljice na radiju.

- Uvijek sam znala da ću se smiriti. Jednostavno mi je dosadilo i privlačila sam pogrešne ljude i pogrešne vibracije. Ne bih rekla da živim dosadno, ali sada iz različitih stvari dobivam radost. Volim svoj vrt, odlaziti u ured, šetati svog psića Teddyja, svog dečka i kuhati. To je samo slučaj starenja - kaže ona.

U karanteni je, baš kao i svi, jela

- Zatvaranje kod kuće sve nas je nekako prisililo da se zaustavimo i razmislimo što nam je u životu važno. Puno sam radila od kuće, kuhala i jednostavno postojala, umjesto da sam uvijek negdje jurila. Dugo sam se osjećala kao da sam na ludoj traci za trčanje u kojoj se ponekad sve svodi na zarađivanje i trošenje novca - rekla je.

PUSTITE TIJELO DA SE PRILAGODI Pravilna priprema za hladne dane pomaže izgubiti višak kila

Dodala je kako, u takvim situacijama kad smo zatvoreni doma postoje dva tipa ljudi. Prvi su oni koji paze na liniju, a drugi oni koji će pritom kupiti pekač za pizzu, aparat za sladoled... Ona je, svakako, među ovim posljednjima.

- U struku mi odgovora konfekcijska veličina 38, a oko grudi i stražnjice oko 40, i realno to je ono s čime se najbolje osjećam. Neka od najmršavijih vremena u životu bila su mi najjadnija. Kad sam 2007. godine izgubio oca, imala sam 50-ak kilograma. Nikad više ne želim ni izgledati ni osjećati se tako - priznala je.

Prihvaćanje sebe stiže s godinama

Iako nije oduvijek prštala samopouzdanjem, Kelly otkriva kako godine doista donose nešto dobro - a to je prihvaćanje sebe onakvim kakav jesi.

- Ne opterećujem se s time je li mi guza prevelika ili imam novu boru. Želim izgledati lijepo, osjećati se dobro i biti najbolja verzija sebe, ali ne želim izgledati kao 20-godišnjak, želim izgledati dobro za 40-godišnjakinju, što i jesam  - poručila je.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 27.12.2020.

    Žena je se.xy, kako god okreneš

  • sircus 27.12.2020.

    uf.!ona je meni top.oprastam i koju kilu viska.

  • finikomentator samo na fino 27.12.2020.

    Cuj ovo rasna.dali ste dali sami swbi crveni

Komentiraj...
Vidi sve komentare