To je to što me zanima!

Koje boje je vaša spavaća soba? Ona otkriva vaš temperament

Pouzdanim i brižnim ličnostima koje traže ugodu u spavaćoj sobi najbolje odgovara 'element zemlje', a tu spadaju nijanse bež boje. Tim bojama možete obojiti cijelu sobu ili samo jedan zid
Vidi originalni članak

Stručnjakinja za feng shui, Laura Cerrano, otkrila je kako donijeti najbolju energiju u vašu spavaću, slijedeći 'Teoriju pet elemenata'.

Ona se temelji na teoriji da se boje koje su povezane s pet elemenata, odnosno vatrom, zemljom, metalom, vodom i drvom, mogu koristiti za ispunjavanje vaših potreba.

POGLEDAJTE VIDEO: Tečaj čišćenja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za one koji se ne boje izraziti se, najbolje bi bilo da se pozabave crvenim tonovima, to jest 'elementom vatre', što može biti dobro i za parove koji se nadaju da će začiniti stvari u krevetu.

Pouzdanim i brižnim ličnostima koje traže ugodu u spavaćoj sobi najbolje odgovara 'element zemlje', a tu spadaju nijanse bež boje. Tim bojama možete obojiti cijelu sobu ili samo jedan zid, dok oprezniji obožavatelji dizajna interijera mogu samo dodati detalje u tonovima boje koji im najbolje odgovaraju, primjerice u obliku jastuka, posteljine ili slika..

ZA SRETNIJI ŽIVOT I BOLJI SAN Nisu sve boje dobre za spavaću sobu - ne donose ništa dobro

- Svaki od pet elemenata povezuje se sa specifičnim energetskim frekvencijama i osobinama ličnosti - tvrdi Cerrano.

Vatra

Parovi koji žele začiniti stvari u krevetu trebali bi se odlučiti za tople boje poput crvene, narančaste ili žute. Ova shema boja bi odgovarala osobama koje nije strah izraziti tko su, ostavljajući za sobom prostor svijetlog i dinamičnog.

Zemlja

Pouzdanim i brižnim tipovima najbolje odgovaraju zemljani tonovi, uključujući bež i krem nijanse. Uključivanje ovih tonova u vaš interijer rezultirat će 'njegujućom i stabilnom' spavaćom sobom za one koji žele poboljšati svoj odmor i spavanje.

Metal

Izvrsni komunikatori trebali bi se odlučiti za metalne boje poput srebra ili bronce. Dodavanje ovih tonova trebalo bi potaknuti dodatno samopouzdanje kod komunikacije onoga što želite u spavaćoj sobi.

ODLIČNI SAVJETI Koju posteljinu odabrati za bolji san? Od materijala do boje...

Voda

Vodeni element preporučuje se stvaranje 'dublje veze između vas i vašeg partnera'. To uključuje plave i zelene tonove, a možete ih uključiti u formi tepiha, slika ili zidnih boja.

Drvo

Oni koji su fleksibilni i odlučni trebali bi se odlučiti za paletu zelene ili smeđe boje. Element drveta poziva na međusobnu podršku i bolji odnos sa sobom i sa partnerom', piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 26.12.2022.

    Zemlja. Kad idem na počinak i boje mi moraju oči odmarati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare