To je to što me zanima!

Kolege iznenadile liječnički par s 'video bolničkim vjenčanjem'

Bilo je apsolutno nevjerojatno i dirljivo vidjeti da kolege toliko misle o tome što je nama bitno, rekla je dr. Shelun Tsai, a par će zavjete ponoviti i službeno u listopadu
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Ljubav u doba korone: Prvi spoj bili prisiljeni imati na balkonu

Pandemija korona virusa svima mrsi planove, a jedan je par odlučio da svoje vjenčanje neće otkazati zbog toga. Dr. Shelun Tsai i dr. Michael Sun zavjetovali su se jedan drugome na doživotnu ljubav i podršku na improviziranoj ceremoniji vjenčanja na odjelu ginekologije i porodništva u bolnici Duke Durham u Sjevernoj Karolini.

Dosadašnji kolege liječnici, ona ginekologinja, a on psihijatar - držali su se svih propisa socijalne distance pa je mladoženja ceremoniji prisustvovao preko Zoom aplikacije, preko koje su i prijatelji i članovi obitelji para mogli prisustvovati bolničkom vjenčanju.

VODEĆI ONKOLOG DR. VRDOLJAK: 'Zbog korona virusa nam sada prijeti rast smrti od karcinoma'

Ceremoniju je organizirala jedna medicinska sestra iz bolnice, a osoblje je za mladenku izradilo i improvizirani veo pričvršćen za kiruršku kapu i bukete cvijeća od medicinske opreme.

- Bilo je apsolutno nevjerojatno i dirljivo vidjeti da kolege toliko misle o tome što je nama bitno - rekla je dr. Tsai za ABC News i dodala da su to ljudi koji inače svakodnevno brinu o pacijentima, pa je organizacija vjenčanja za prijatelje nevjerojatna gesta.

'VJERUJEM DA ĆE SE IZVUĆI' Dirljivo slavlje: Stariji talijanski par obilježio zlatni pir u bolnici

Fotografije sa ceremonije na Facebooku je objavilo i nekoliko liječnika koji su nazočili vjenčanju kolega, a par kaže da će ako situacija s COVID-19 tada bude bolja, svoje zavjete izreći i službeno u listopadu u New Yorku.

POGLEDAJTE VIDEO Robert Knjaz #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare