To je to što me zanima!

Kremasta sjenila traju duže i ne skupljaju se u pregibima kapka

Alternativa klasičnim sjenilima u kamenu su ona u formuli kreme, koja se lako nanose te su izuzetno postojana, radi visoke koncentracije pigmenata i teksture koja odlično "sjeda" na kožu
Vidi originalni članak

Krema je tekstura koju koža jako dobro prima, pa i kad je riječ o sjenilima. Kapak je nerijetko mastan, pa se klasično, sjenilo u kamenu zna nakupljati u pregibu, što nije slučaj s kremastim sjenilima.

Make-up sfera posvetila je čitavo područje sjenilima koja se lako nanose, u samo jednom potezu, a primjer su formule snažnih tonova. Osim mat, tu su i razne sjajne, sedefaste varijante.

POGLEDAJTE VIDEO: Art make-up za fascinantne optičke varke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, neka sjenila oponašaju nijanse kože, lako ih je kombinirati te ostaju na kapku satima. Boje su prirodne, neutralne i idealne za svakodnevicu.

Ova kategorija sjenila nudi i lude, neon nijanse, koje vole svjetski vizažisti, naročito na revijama i događanjima, pošto se jako vide i privlače pažnju. Naročito kad su bogata šljokicama.

JEDNOROG KAO INSPIRACIJA Lady Gaga ima novu omiljenu boju kose - pastelno tirkiznu

Zasićeni pigmenti pojavljuju se i u varijantama crvene i plave, popularne kad je važno naglasiti samo oči. Ova sjenila imaju glavnu ulogu, naročito ako su snažnog tona, ne treba im "pomoć" ruža ili rumenila.

Kremasta rumenila dobra su i za razne oblike koji se mogu postići u samo nekoliko poteza prstima, primjer su razne oble i oštre varijante na kapku koje izgledaju futuristički.

MLADENAČKA KOŽA Najpopularniji sastojak anti-age krema i seruma je moćni retinol

Popularno je kombinirati više nijansi iste boje, a primjer je zelena, koja paše na smeđe, plave i zelene oči.

SLAVNA BEAUTY FORMULA Toner za lice: Super formula koja osvježava i daje hidrataciju

Uglavnom dolaze u teglicama koje je lako nositi u torbici i nadograditi tijekom dana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare