To je to što me zanima!

Kuhali 60 sati u paru: Oborili smo rekord i pomogli dječici

Prošloga vikenda Vedran Habel i Željko Ivnik udružili su svoje snage kako bi zajedno, u sklopu udruge UNUO, kuhali 60 sati, oborili Guinnessov rekord i prikupili financijska sredstva
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Najbolji recepti: Šparoge su odlične protiv proljetnog umora

Kuhari Vedran Habel i Željko Ivnik su od petka, 15. svibnja u 8 sati do 20 sati u nedjelju, 17. svibnja obarali Guinnessov rekord u maratonskom 60-satnom kuhanju u paru, a sve u humanitarne svrhe kako bi prikupili sredstva za osobe s invaliditetom i djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predsjednik Udruge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja (UNUO), Vedran Habel, ujedno i pokretač ove akcije, podijelio je svoje dojmove nakon što je zajedno sa svojim partnerom kuhao čak tri dana bez prestanka.

KUHARI DOBRA SRCA Kuhaju za Guinnessov rekord: 'Ko rosa ste, izdržite do kraja'

- Super sam i jako zadovoljan. Uspjeli smo sve odraditi – izjavio je Habel i dodao kako je presretan što može na ovaj način komunicirati s djecom te im ukazati na to da oni mogu postići puno više nego što misle.

Što se tiče cijelog procesa kuhanja, Habel i Ivnik nisu imali puno problema jer su se jako dobro organizirali, bili su si podrška tijekom svih 60 sati, a i 'uskočili' bi jedno drugome kada im baš nešto nije išlo po planu.

ZA DJECU I SLABIJE Vedran i Željko kuhaju 60 sati u komadu za rekord i pomoć

- Uživali smo u svakom trenutku kuhanja – zaključio je.

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Provjerite ove simptome ako sumnjate na manjak magnezija

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 24SATA: 
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.05.2020.

    Bravo !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare