To je to što me zanima!

Kuhao je za Oprah Winfrey, a sada otvara vlastiti restoran

U restoranu želim kuhati 'po starinski', želim naložiti pravu vatru s drvima i onda na tome spremati jela. Veselim se što ću biti dio šarolike gastronomske ponude u Raleighu, rekao je Gilbert
Vidi originalni članak

Kenny Gilbert, osobni kuhar Oprah Winfrey, planira otvoriti restoran u Raleighu u Sjevernoj Karolini u SAD-u.

Nazvat će ga Cut & Gather, a na jelovniku će biti specijaliteta južnjačke kuhinje, koja se bazira na roštilju i morskim plodovima. Restoran će otvoriti početkom 2020. godine.

Kenny inače za Oprah kuha specijalno naručena blagdanska jela.

VAŠ RESTART Kako se opuštaju: Raku treba meditacija, Lavu kratki odmor

- U restoranu želim kuhati 'po starinski', želim naložiti pravu vatru s drvima i onda na tome spremati jela. Veselim se što ću biti dio šarolike gastronomske ponude u ovom gradu - rekao je Gilbert.

Kenny Gilbert inače je bio jedan od natjecatelja kulinarskog showa "Top Chef", kuhao je za svjetske lidere i pojavio se u niz kulinarskih showova kasnije. 

- Oduševljen sam što ću ovdje pustiti korijenje i dodati svoje iskustvo i strast u ponovno oživljenu južnjačku kuhinju - ispričao je Gilbert u svom izvješću. 

Posluživat će ručak, večeru i vikendom brunch, a meni će se bazirati na roštilju, morskoj hrani, grillanom mesu i južnjačkim prilozima. 

Gilbert je pohađao Kulinarski institut Pennsylvania i kuhao u kulinarskim resortima poput Ritz-Carltona na Floridi, Sea Islanda u Georgiji i Inn at Lost Creek u Tellurideu. 

Kuhati je naučio od majke i oca, a ljubav prema južnjačkoj kuhinji gaji od djetinjstva. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare