To je to što me zanima!

Kupio curi tortu da joj čestita što je konačno 'pustila goluba'

Ovaj par odlučio je proslaviti sasvim neobičan događaj - prvi prdež. Naime, kada je Ryanova cura prvi put ispustila goluba pred njim, dobila je tortu s posvetom
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Koje su grudi najljepše? Postoji 'tip' koji najviše privlači muške

Kada su u pitanju odnosi, postoje mnogi događaji koji trebate proslaviti jedan s drugim, od prvog trenutka kada provedete noć zajedno, do susreta s roditeljima ili godišnjice veze. No, jedan je par iz Queenslanda u Australiji, nedavno proslavio poprilično drugačiju priliku, i to prvi prdež. Da, dobro ste pročitali. Nakon tri godine zajedničkog života, djevojka Ryana McErleana, Kaylie Warren (21) napokon je 'ispustila goluba' pred svojim dečkom.

PROSLAVILI 60 GODINA BRAKA 'Skupa smo se krstili, kad sam čuo njen plač zaljubio sam se'

Ryan (24) je bio toliko ponosan na svoju partnericu da joj je odlučio čestitati darivanjem torte sa slatkom porukom ispisanom glazurom. Na cheesecakeu je pisalo: 'Trebalo ti je samo tri godine, čestitam, konačno si uspjela'.

Mjesec dana nakon što su se počeli družiti, Ryan i Kaylie sklopili su dogovor da će joj, ako ona ikad ispusti vjetar pred njim, kupiti poslasticu. Odan svojoj riječi, Ryan joj je kupio ledenu tortu, nakon što je Kaylie slučajno to učinila pred njim jedne noći dok su ležali u krevetu.

- Ja sam to učinio nakon tri sata, ili možda nakon par dana. Ali Kaylie je ipak pristojnija kada je u pitanju ovakva pomalo neugodna stvar, pa je možda mjesec ili dva naše veze prošlo kada sam joj napokon rekao da to slobodno može učiniti i da je to skroz u redu - objasnio je Ryan i dodao da je tri godine kasnije konačno popustila.

- Kad sam kupovao tortu, dečko u trgovini je bio iznenađujuće opušten kada sam mu rekao što da napiše. Rekao mi je da je imao i čudnijih zahtjeva. Ali, ipak sam zapisao poruku na papir umjesto da mu je kažem jer je u trgovini bilo i drugih ljudi i bojao sam se čudnih pogleda - ispričao je.

Ryan je fotografiju torte podijelio na Facebooku te napisao da kad je u 2 ujutro čuo Kaylienog 'goluba' bio je ispunjen 'čistim iznenađenjem i radošću' jer je bio toliko glasan da ju je probudio. Potom je ona pokušala optužiti njihovog psa za buku.

- Kad sam vidjela tortu, to je bila valjda najsmješnija stvar ikad - tvrdi Kaylie i dodaje da u početku nije htjela da Ryan to objavi na Facebooku jer je smatrala to previše sramotnim, ali na kraju se puno parova može s time poistovjetiti. Također, puno djevojaka označava svoje dečke i pita ih mogu li i one dobiti tortu, piše Mirror.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Budite maštoviti: Top poze koje vode do vrhunca u pet minuta

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'DESERTI OD OKA':

Idi na 24sata

Komentari 11

  • volim sunce 23.05.2020.

    Manajbolje da 2-3 x noću ode na balkon rokati,haha. Tihomir je prirodna pojava, makako glasan bio. 🙃 Ako ga nema,čovjek je bolestan

  • sasa66 23.05.2020.

    Ja bi svaki dan imao tortu. Ako ti je fetiš dođi

  • 23.05.2020.

    Svijet je otišao kvragu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare