To je to što me zanima!

Kupujte odjeću izvan sezone, a štedite i ako kupujete rabljenu

Odličan način uštede je kupovanje u trgovinama rabljenom odjećom. Kada pronađete ono što vam treba, provjerite kvalitetu. Naime, u second handovima, nerijetko možete naići i na odjeću koja nikad nije niti nošena
Vidi originalni članak

Jesen je pred vratima, a mnogi će pohitati u trgovine s odjećom kako bi osvježili ormar. No pokušajte razmišljati razumno i procijeniti što vam treba, a što ne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvadite jesensku odjeću od prijašnjih sezona i zapišite što vam je nužno. Second hand trgovine, koje prodaju rabljenu robu, odličan su izbor za nadopunjavanje ormara.

SAVJETI ZA UŠTEDU Štednjak ugasite par minuta prije nego je jelo kuhano, a na posao ponesite domaći sendvič

Kada pronađete ono što vam treba, provjerite kvalitetu. Naime, u second handovima, nerijetko možete naići i na odjeću koja nikad nije niti nošena. Prepoznati ju možete po tome što još uvijek ima etiketu iz trgovine iz koje je došla prije nego je završila u second handu.

Pronađete li oštećenja, provjerite jesu li ona zanemariva i mogu li se lako riješiti posjetom krojaču. U ovim trgovinama, trebate dobro proučiti sve na polici. Naime, odjeća nije uvijek složena prema sezonama pa nerijetko treba dobro prekopati.

ŠTEDITE ENERGIJU Prljavi veš perite na najviše 60 stupnjeva i mašinu uključite tek kad je skroz napunite

Također, ne morate uvijek kupovati za narednu sezonu. Često ćete ljeti naći jeftiniji zimski komad i obrnuto. Ne ograničavajte se jer tako možete dobro uštedjeti. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare