To je to što me zanima!

LED lampicama na baterije lako uštedite energiju za blagdane

Osim što troše manje energije, lampice i dekoracije na baterije su praktičnije. S njima je lako rukovati, a dio gdje se utaknu baterije može se sakriti među dekoracijama pa je manje vidljiv nego kabel
Vidi originalni članak

Lampice i ostale svjetleće božićne dekoracije već su naveliko dostupne u trgovinama, a većina ih ljubitelja blagdanske sezone već sad kupuje. Svake godine izbor dekoracija je sve veći pa se lampice mogu pronaći u mnoštvu boja i oblika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolji odabir su LED lampice koje troše najmanje energije, a maksimalno štede one koje rade na baterije. Kvalitetne baterije koje napajaju LED lampice mogu izdržati cijelu božićnu sezonu, a osim što su najjeftinija opcija, daleko su najpraktičnije. Nije potrebno za njih imati utičnicu i kablovi su im često vrlo tanki.

DOBRO JE ZNATI Top savjeti za uštedu: Okrenite se domaćoj kozmetici, pazite na trikove trgovaca i vozite mudro

Intenzitet im je ponekad slabiji od lampica koje se napajaju iz utičnice, no dovoljan za ugodnu blagdansku atmosferu. Osim što štede energiju i novac, rizik od nezgoda s njima je vrlo malen jer rade na maloj voltaži pa je gotovo nemoguće da izazovu požar ili kratki spoj.

UŠTEDA U PROMETU Izbjegnite veliku gužvu u gradu kako biste uštedjeli na gorivu

S njima je lako rukovati, a dio gdje se utaknu baterije može se sakriti među dekoracijama pa je manje vidljiv nego kabel. Dom možete ukrasiti i prije postavljanja bora pa će i blagdanska sezona dulje trajati. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare