To je to što me zanima!

Louis Vuitton predstavlja novu kolekciju Capucines torbica

IT torba Capucines 'rođena' je 2013., godine, a danas je modni svijet smatra jednom od najvažnijih aktera statement scene na kojoj zvijezde dolaze u malim edicijama, prepoznatljivog dizajna
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: One su hrvatske pin-up cure, a retro izgled im je više od hobija

- Najpopularnija kožnata torbica svjetskog brenda Louis Vuitton usmjerila je imidž njihovih modnih dodataka u smjeru čistog, jednostavnijeg dizajna jer je cilj bio odmaknuti se od logomanije koja je do tada, u vrijeme predstavljanja dizajna 2013. godine, bila ključna za LV, objavio je Purseblog. Torbica je ime dobila po adresi prvog LV dućana, pariškoj ulici des Capucines.

Klasična silueta i minimalistički dizajn dopuštaju igru bojama i detaljima, pa danas Capucines torbica dolazi u niz varijanti. Očit je utjecaj sportskih trendova, ponajprije na širokom remenju. Model je kompaktan, ne gubi oblik i čvrste je forme.

STYLISH MODNI DODACI Modni urednici biraju: Koje su njihove omiljene IT torbe?

Dolazi u četiri veličine, PM, MM, BB i Mini te prati trendove majušnih torbica koje su posljednjih godina zabljesnule na crvenim tepisima diljem svijeta.

Pastelne nijanse ponegdje su razigrane detaljima animal uzorka, na primjer na ručkama i oko kopče. Jednostavan, klasičan i kompaktan dizajn već je poslužio mnogim umjetnicima kao igračka, pošto je brend ostvario niz artističkih suradnji.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: One su hrvatske pin-up cure, a retro izgled im je više od hobija

POGLEDAJTE VIDEO Tarik Filipović: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare