To je to što me zanima!

Male tajne hrvatskih majstora za krafne: Otkrili su nam svoje recepte i trikove za bolji okus

Provjerili smo cijene najpopularnijeg slatkiša u veljači, te otkrili slatke tajne majstora krafni od koji ih neki ove prefine delicije spravljaju na tradicionalan način, u loncu
Vidi originalni članak

Ako ste se zaželjeli finih domaćih krafni s marmeladom od marelice koje imaju miris djetinjstva, onda definitivno morate posjetiti Slastičarnicu Jakšić u Zvonimirovoj 30 u Zagrebu. Vlasnica Sandra Marčić već godinama vodi ovu slastičarnicu i njeguje obiteljsku tradiciju i recepte još iz 1936. godine. Njezin djed je tvorac recepta po kojem se i dan danas rade te krafne. Naravno, osim krafni s marelicom, u ovoj slastičarnici možete dobiti i one s čokoladom ili prazne - ovisno o vašim željama. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare