To je to što me zanima!

Mama bijesnom porukom zabranila obitelji ulaz u kuhinju

Mama dvoje djece bijesnom porukom im je zabranila ulaz u tek očišćenu kuhinju na dva sata. Svoju poruku je podijelila na Facebooku, a mnoge mame su rekle da će im njena poruka poslužiti kao inspiracija
Vidi originalni članak

Čini se kao da sva djeca imaju neku vrstu radara koja ih točno obavijesti kada je kuhinja čista i kada mogu ući u nju. Ali, ne mora uvijek biti ovako.

Jedna mama je pokazala kako takve situacije spriječiti. Ona je svojoj obitelji bijesnom porukom zabranila ulaz u tek očišćenu kuhinju.

POGLEDAJTE VIDEO (kako napraviti ručak bez nereda): 
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovu poruku je podijelila na Facebook stranici 'Am a Proud Mummy'. U poruci govori svojoj neurednoj djeci da moraju izbjegavati grickanje dva sata.

Napisala je: 'Smočnica se ZATVARA naredna dva sata. Upravo sam očistila cijelu kuhinju od vrha do dna. Ne želim vidjeti mrvice od grickalica, komadiće kolačića, ostatke od granole, drobljeni čips ili neke ljepljive stvari na ovim sjajnim površinama.'

Ova mama dvoje djece je još dodala da to ne bi trebalo biti problem budući da su danas jeli već 29 puta.

Zaključila je poruku rečenicom: 'Ako me bilo tko treba, stajat ću ovdje, diviti se i nadzirati moju čistu kuhinju prije nego što je ponovno uništite'.

'RETRO DESIGN' Super Marija stare fotelje vraća u život: Stare 50 i više godina u njenim rukama postaju nove

Njena objava prikupila je mnoštvo lajova, a mnoge mame su se pronašli u njenoj objavi, piše The Sun.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pikzibner 24.07.2020.

    Sad nek napravi listu 100 stvari koje bi rekla mlađoj verziji sebe i uvrsti - uči djecu da pospremaju za sobom, nemoj od špajze i kuhinje napraviti supermarket s grickalicama i nauči kuhati zasitnija jela. Ja ni ne razumijem kako, ako sam imaš naviku pospremanja iza sebe nakon jela, tvoja djeca to ne pokupe sama od sebe.

  • pijemkavudokostalispavaju 24.07.2020.

    Nauci djecu da pociste za sobom i rijesen problem zauvijek!

  • 24.07.2020.

    Bože pomozi,pa šta su ta djeca jela 29 puta?????Očito žive na grickalicama jer da imaju uobročen dan sa 3 obroka i 2 međuobroka niti bi bilo stalno smeća po kuhinji niti bi djeca jela toliko puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare