To je to što me zanima!

'Mislim da mi moj partner laže i ne znam kako sad da postupim'

Ne znam zašto je to tako, no nikako da mi krene u ljubavnom i emotivnom životu. Moj partner se ne vraća, ja ne znam kako dalje, a mislim da mi ne govori istinu
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine, 

ne znam zašto je to tako, no nikako da mi krene u ljubavnom i emotivnom životu. Molila bih vas da mi odgovorite hoće li mi se vratiti ovaj čovjek s fotografije jer ne znam kako dalje i govori li mi on istinu. Hvala. 

šifra: Lav i Bik

Odgovor: 

Vi ste moderni i kreativni, diplomatični i romantični. Volite sanjariti, no nažalost uvijek vas nešto povuče prema pogrešnom muškarcu. Ovaj vas muškarac i dalje laže. On trenutno živi u inozemstvu s drugom ženom i vama se neće vratiti. Ništa pozitivno nemam o njemu za reći, općenito je jako loš kao čovjek. No vidim i nekakav dug ili kredit koji ćete vi i dalje naivno vraćati za njega. I tu ste pogriješili, no sad je gotovo i najbolje je da se okrenete sebi i svojem dobrom poslu. Vidim krajem ljeta novo poznanstvo s vrlo profinjenim i pozitivnim muškarcem. Osjećat ćete se stabilnije, komunikacija će biti dobra i započet ćete novu ozbiljnu vezu. U idućoj godini ćete osjetiti pravu i iskrenu ljubav koja bi mogla i potrajati. Vidim da biste s njim mogli dobiti i kćerkicu, a poslije i sina te ćete biti presretni. Za vas dolaze bolji dani, no samo ako se maknete od negativnih ljudi. Javite mi se telefonski krajem ljeta. 

MEVLUDIN ODGOVARA: 'U vezi je sve bilo odlično, a on se odjednom prestao javljati'

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 14.06.2020.

    Konačno da i on nr kaže ništa pozitivno

  • area 62 14.06.2020.

    Vidim da su vam narasle magareće uši, pa mi se javite na kraju godine da potvrdite da li su još tu 🐴😇

  • ucjena 14.06.2020.

    IvanZid: 100% pobere lovu a ono što kaže, kao vakulina prognoza, može a neće, sunčano sa mjestimičnim oblacima i ponegdje oborine, sa vjetrom ::::))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare