To je to što me zanima!

Mnogi misle da ima oko 20 ili 30 godina i nitko joj je vjeruje kada kaže da ima dvoje djece

Ako razmišljam kako starim, moje tijelo to osjeća, pa treniram svoj um. Ako razmišljate da vrijeme ne utječe na vaše tijelo, tijelo će stvarno povjerovati u to i odgodit će malo fizičke učinke starenja, tvrdi Msdongan
Vidi originalni članak

Msdongan je korejska TikTokerica koja živi u Kanadi. Majka je dvoje djece koja oduševljava svojim mladolikim izgledom. Često ostavlja ljude bez teksta kada kaže koliko stvarno ima godina. Mnogi joj daju oko 20 ili 30, a ona zapravo ima 42 godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moja tajna mladolikog izgleda je dosljednost i način razmišljanja. Danas se puno dobrih informacija lako može dobiti na internetu. Ako želite izgledati mlado i zdravo, nemojte pokušavati postići rezultate samo jednom metodom. Uključite i vježbanje, masaže, dijete i terapije uma - rekla je Msdongan. 

PRAKTIČAN STIL Kratka traper jakna odlična je ideja uz lepršave haljine i hlače

- Važno je napraviti ispravan plan za svoj životni stil i slijediti ga dosljedno. Na taj način ostajete mladi i zdravi - dodala je.

Msdongan također naporno radi kako bi vježbala svoj um, na što potiče i druge ljude.

- Ako razmišljam kako starim, moje tijelo to osjeća, pa treniram svoj um. Ako mislite da na vaše tijelo ne utječe vrijeme, vaše tijelo će stvarno povjerovati u to i moći će još malo odgoditi fizičke učinke starenja - smatra tiktokerica.

Za njegu kože Msdongan koristi proizvode koji zadržavaju vlagu i masira lice silikonskim flasterima kako bi spriječila nastanak bora.

Što se tiče njezine prehrane voli da bude jednostavno.

- Obično se sastoji od korejskih domaćih jela od povrća. Jedem piletinu ili ribu češće nego govedinu ili svinjetinu - otkrila je.

OUTFIT DANA Color-block stil voli jarke tonove inspirirane zalascima sunca

Na društvenim mrežama mnogi hvale njezin izgled i komentiraju da žele izgledati kao ona kad napune 40, prenosi Daily Star

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • pocetnik 19.05.2022.

    moja zadnja ima troje odrasle djece, 45 godina i i za ovu je komad i pol...uklonite joj sopiranje i dat cemo joj 47...

  • opančar x 19.05.2022.

    Nek postupi kao mlada majka na tekstu gore...

  • Miro50_1 19.05.2022.

    Lijepa žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare