To je to što me zanima!

Modni brend Aldo oduševio je novom kolekcijom: Ističu se pastelne boje, metalik nijanse

Nova kolekcija uz veliki izbor obuće donosi i modele torbi, one u obliku polumjeseca, baguette torbe i mekane puffy torbe na rame. Posebno se ističe obuća iz 'Pillow Walk' kolekcije
Vidi originalni članak

Muzej u Zagrebu, Muzej čokolade, na jedan dan postao je pozornica za neodoljive cipele i modne dodatke iz nove kolekcije proljeće/ljeto kanadskog brenda Aldo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prisutni su mogli vidjeti komade iz najnovije kolekcije, a osim Stessy modela koji su najtraženiji svake sezone, predstavljene su i revolucionarne tehnologije Flex i Pillow Walk. Modeli iz Pillow Walk kolekcije posebni su zbog toga što sadrže mekane uloške s pjenastim jastučićem koji je postavljen na petu i najopterećeniji dio stopala što istovremeno omogućava udobnost i stabilnost.

CHIC DETALJ Zvijezda urbanog stila: Prve su šilterice bile napravljene od vune s 'kljunom' od kože

S druge strane, obuća Flex tehnologije je najpokretljivija u područjima koja se pri hodanju najviše savijaju, a mekani materijali pridonose dodatnoj kontroli pokreta, balansu i udobnosti. Upravo zato se u muškom dijelu kolekcije mogu pronaći modeli svečanih i neformalnih cipela savitljivog potplata.

Nova kolekcija uz veliki izbor obuće donosi i modele torbi, one u obliku polumjeseca, baguette torbe i mekane puffy torbe na rame. Ovi modeli dolaze u različitim varijantama poput popularnih pastelnih tonova, metalik nijansi i upečatljivih detalja koji su apsolutni hit ovog proljeća.

DOJAM ELEGANCIJE 'Skinny' marama: Stiže vrijeme tanašne kreacije koja na nježan način evocira vrijeme hipija

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare