To je to što me zanima!

Možete s ekipom u španjolski dvorac za samo 165 kn po noći

Sagrađen je u 10. stoljeću i u njemu je zadržana većina originalnih prostorija poput srednjovjekovnih salona za druženje, a drveni namještaj i lusteri upotpunjuju doživljaj 'mračnog' srednjeg vijeka
Vidi originalni članak

Za one koji bi htjeli posjetiti Španjolsku ali im se sve čini preskupo, turistička agencija Airbnb ima ponudu u kojoj iznajmljuje cijeli srednjovjekovni dvorac u Kataloniji u provinciji Girona za 380 dolara (oko 2.610 kn) po noćenju. Kako piše Airbnb, istovremeno u dvorcu može boraviti 16 ljudi, a kad se trošak smještaja podijeli na toliko dijelova, ispada 23.75 dolara (164 kn) po osobi.

Dvorac se inače smjestio usred netaknute prirode tik uz rijeku i planinu, a može ga se posjetiti ​​tijekom cijele godine.

Sagrađen je u 10. stoljeću i u njemu je zadržana većina originalnih prostorija poput raznih srednjovjekovnih salona za druženje, a drveni namještaj i visoki lusteri upotpunjuju doživljaj tog 'mračnog doba'. U osam je spavaćih soba smješteno 11 kreveta, te četiri kupaonice.

MALENI UŽIVA U DVORCU Superkreativni mama i tata: Sobu su uredili kao Hogwarts

Kućni ljubimci su dobrodošli, a mjesto ima i verandu s pogledom na okolne planine. Na imanju inače cijelu godinu žive i vlasnici imanja, koji su, uvijek dostupni za bilo kakva pitanja.

Za one koji bi možda Španjolsku u takvom aranžmanu posjetili na duže, domaćini nude i popust od 25 posto za sedam dana boravka ili od 50 posto za sve koji bi ostali cijeli jedan mjesec.

MALO SU ISTRAŽIVALI Najsjevernije nalazište: Otkrili su 3 vrste tartufa u Međimurju

Ako vas zanima više, detalje ponude možete pogledati na Airbnb.com.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare