Lifestyle

Komentari 4

Superkreativni mama i tata: Sobu su uredili kao Hogwarts

Superkreativni mama i tata: Sobu su uredili kao Hogwarts

Na malenog Finleyja vjerojatno su ljubomorni mnogi obožavatelji Harryja Pottera zbog njegove nevjerojatne sobe koja izgleda baš kao iz knjiga J.K. Rowling...

Casey i Kaycee Daniel za svog malog sina Finleyja osmislili su čarobnu sobu iz Hogwartsa, u svom domu u Morton u Illinois. Njihova je bila zamisao, a pomogao im je 3D umjetnik, Nate Baranowski. Maleni Finley sigurno se osjeća kao mali čarobnjak, a vjerojatno su milijuni ljudi, fanova serijala  Harryju Potteru poželjeli ovako namjestiti sobu.

Krajnji rezultat roditeljske mašte, koji će zauvijek ostati u sinovom sjećanju je apsolutno čaroban. U sobi se nalazi čak i grb Hogwartsa, krletka sa sovama, pa i Dobby, kućnim vilenjak. 

Majka je podijelila na Facebooku pogled na čarobnu sobu, otkrivši usput da je bilo potrebno nekoliko mjeseci planiranja da se sve to sastavi.

- Naš "vrtić" s Harryjem Potterom napokon je završen nakon višemjesečnog planiranja. Apsolutno je sve ispalo onako kako smo zamislili. Dok sjedim u sobi, ljuljajući sina kako bi zaspao i ja se osjećam kao da sam u Hogwartsu - napisala je mama. 

Mural poput prozora škole čarobnjaštva pruža pogled na okolinu, a vidi se i ostatak Hogwartsa s visokim kulama, drvo vrbe i Veliko jezero. To nije jedini umjetnički uradak u sobi, jer su tu i slike Dobbya, Hogwarts Express-a i profesora Dumbledorea.

I sve četiri zastave Hogwartsa ponosno se vijore - jedna za Ravenclawae, Gryffindore, Hufflepuffe i Slytherine.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci