To je to što me zanima!

Mrkva pripremljena kao pomfrit - zdrava i vrlo ukusna grickalica

Ovako pripremljenu mrkvu možete poslužiti kao laganu samostalnu večeru ili prilog nekom finom jelu. Recimo, odlično se slaže sa pečenim i pohanim mesom
Vidi originalni članak

Vrlo je jednostavno. Najprije zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva, a dok čekate da postigne željenu temperaturu, pripremite mrkvu. Izrežite je na trake kao što bi rezali krumpir za pomfrit pa je pomiješate sa malo ulja i soli. Nakon toga je rasporedite na protvan, na papir za pečenje.

Pecite oko 12 minuta ili dok ne postane meka iznutra, a hrskava izvana. Ovu zdravu grickalicu poslužite uz neki umak, recimo kečap, ili kao prilog pečenoj piletini. 

Napomena: Istu stvar možete napraviti i s batatom ili tikvicama.

RECEPT Pikantna rebrica u marinadi od senfa i meda - za prste polizati

Idi na 24sata

Komentari 1

  • meridzejn 07.11.2020.

    Hahahahahahahahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare