To je to što me zanima!

Mučite se s usisavanjem tepiha - isprobajte ovu super metodu!

Rješenje je zapravo u čistaču za prozore koji u trgovini, ako ga nemate kod kuće, možete nabaviti po cijeni od 15-ak kuna. Čvrstim i kratkim pokretima dlake i prljavšina odmah se skupe u klupko
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kreativna djevojka je prazan prostor pretvorila u smočnicu

Tepih možete usisavati danima, a da ne usisate sve dlake i ostalu prljavštinu, pogotovo ako imate tepih s visokom florom, odnosno duljim vlaknima. No jedna je žena pronašla super jednostavan način uklanjanja pasjih dlaka i skrivene prljavštine te podijelila to s ostalima na Facebook stranici "Mrs Hinch Cleaning Tips". 

Fotografiju koju je stavila je zapravo veliko klupko dlaka, a otkrila je da se radi o dlakama koje se na tom tepihu skupljaju tek nekoliko dana, dok je klupko često i veće ako ovu metodu koristi jednom tjedno. Objasnila je kako koristi kratke i čvrste pokrete kako bi prljavštinu i dlake "dozvala" na hrpu, a šokantno je kako u samo par poteza već nakupi malo klupko. 

Njenu ideju su mnogi pohvalili.

Rješenje je zapravo u čistaču za prozore koji u trgovini, ako ga nemate kod kuće, možete nabaviti po cijeni od 15-ak kuna. 

Prozorski čistač potrebno je po rubu poprskati s malo odmaščivaća ili nanijeti malo običnog sredstva za čišćenje ili pranje suđa. 

- Ovaj nevjerojatan trik jednostavno moram podijeliti sa svima vama - napisala je u objavi. 

- Radim ovo jednom tjedno, a količina dlaka i prljavštine koja se nakuplja je šokantna. Imam psa, tako da mi ova metoda pomaže skupiti cijelu prašinu i dlaku koju ne može nijedan usisavač - dodala je. 

SAMO DA NAS NIŠTA NE ZATEŽE Lako za nositi: Novi trendovi nalažu praktično i vrlo udobno

POGLEDAJTE VIDEO #ZAJEDNO24SATA s Anom Konjuh:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 26.04.2020.

    Tepisi? Farme bakterija, prljavštine, mikroorganizama, pasjih izmeta, osušenih hračkova/katarača/šlajma s ulice..... itd....itd.

  • 26.04.2020.

    Jedini tepih u mom domu je onaj ispred ulaznih vrata....

  • mile_vrbica 26.04.2020.

    odličan fazon..efikasan

Komentiraj...
Vidi sve komentare