To je to što me zanima!

Muškarci ovu pozu jako vole, ali je opasna i često izaziva ozljede

Druga najopasnija poza je doggy style koja je rezultirala s ozljedama u 30 posto slučajeva, dok je 21 posto muškaraca ozljede zadobilo u misionarskoj poziciji
Vidi originalni članak

Kaubojka ili seks poza u kojoj je žena gore jedna je od najomiljenijih pripadnicima jačeg spola, ali ujedno i najopasnija, utvrdili su brazilski znanstvenici sa Sveučilišta Campinas koji su analizirali podatke o frakturi penisa od 2000. do 2013. godine. Ta poza izaziva najviše fraktura penisa.

POGLEDAJTE VIDEO: Seks s bivšima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skoro 50 posto slučajeva ozljeda penisa posljedica su seks poze u kojoj je partnerica gore.

VOLE SE I SRETNI SU Suprug i ja nismo se seksali 7 godina, i sada smo bliži no ikad

Druga najopasnija poza je doggy style koja je rezultirala s ozljedama u 30 posto slučajeva, dok je 21 posto muškaraca ozljede zadobilo u misionarskoj poziciji, piše Glamour .

Znanstvenici su utvrdili da je tome tako zato što žena cijelom svojom težinom pritišće penis u erekciji i u potpunosti kontrolira pokrete.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Bebo Analitičar 30.04.2023.

    E da... danas sam sanjao da sam na burzi zaradio 2.200.000 EURa i da sam za 2 milje piste radi odmah kupio preko oglasnika ogromnu kitu i testise koji su mi momentalno došli na adresu. Kasnije sam saznao da je Trans napravio operaciju i poslao. Nakon svega sam si mislio, pa bolje da sam uložio pare u nešto konkretno... Nekretnine ili biznis... ono... kak sam glup. Šta da sad radim sa pošiljkom?

  • Bebo Analitičar 30.04.2023.

    Pa da... kao dijete sam vidio cucke na cesti u doggy pozi i nisu se mogli razdvojiti satima jer je ovom zapeo unutra... Tu je sigurno došlo do povrede kusine intime.

  • rampag 30.04.2023.

    Kad je dobar kut brzo uleti krut

Komentiraj...
Vidi sve komentare