To je to što me zanima!

Na Chill&Grillu je uživala i Lidija Bačić, a pozirala je s Renmenom

Na festivalu ljubitelja roštilja, gastronomskih delicija i fine cuge Renmena je podržala pjevačica Lidija Bačić, koja je sudeći prema fotografiji, također uživala na Jarunu
Vidi originalni članak

Jučer su na Chill&Grillu cooking show Renata Đošića Renmena pratili mnogi, a oduševio ih je slasnim burgerima. Ljudi ga pamte kao pionira domaće hip-hop scene, a već neko vrijeme priprema ukusnu klopu te je otvorio i svoj burgeraj KSS Burger.

CHILL&GRILL Pratio se cooking show i guštalo se u hrani, a kasnije su mnogi zapjevali uz hitove Detoura

Na festivalu ljubitelja roštilja, gastronomskih delicija i fine cuge podržala ga je i kolegica, pjevačica Lidija Bačić. Spremno je pozirala s Renmenom, a čini se kako je i ona na Jarunu uživala i chillala.

Iskoristite priliku i zadnjeg dana festivala na Jarunu dođite isprobati bogatu gastro ponudu. BBQ Hot Yard nudi moćna bogata jela poput Smoked Hot Doga i Treatment Burgera. U El Toro Restaurantu možete probati Classic burger, ali i ljetni šiš ćevap, a Jack'n' Bowl nudi malo Šri Lanke u obliku bogatog jela kotthu. Tu je i KSS Burgers s čak šest vrsti burgera i Maredo s menijem s dobrog klasičnog roštilja. Kitchen & Grill plac nudi široku paletu jela od pljeskavica do telećih trganaca i mariniranog batka, a Wok By Matija slaže wok po guštu svakog gosta.  

Zadnji dan festivala Nedjeljni ručak na Jarunu: Vrhunski restorani na Chill&Grillu za cijelu obitelj

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA COOKING SHOWU KKS BURGER:

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 04.07.2021.

    Renmen odrepuj joj

  • Predator46 04.07.2021.

    Nešto je prazno sve u pozadini...

  • 04.07.2021.

    Nadam se da nijedna starica nije pala Lidiji pod šake

Komentiraj...
Vidi sve komentare