To je to što me zanima!

Na penisu dobio karcinom nalik cvjetači: 'Spasila me je policija'

Gigantska izraslina je zapravo rijetki tip karcinoma penisa koji, pretpostavljaju liječnici, uzrokuje HPV. Nakon složene operacije i kemoterapije, muškarac se oporavio od bolesti
Vidi originalni članak

Muškarca (39) iz Zapadne Virginije u SAD-u je zaustavila policija jer je jednom službeniku bila sumnjiva izbočina ispod hlača na njegovom međunožju.

Poslali su ga hitno u bolnicu kada su shvatili da ta izbočina nije neka droga koju skriva već izraslina na njegovom penisu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Liječničkim pregledom ustanovljeno je da mu je na vrhu penisa izrasla 'velika masa nalik cvjetači'. Pacijent je rekao kako mu je uništila seksualni život.

GODINU DANA NAKON ZAHVATA Presadili mu penis: Oporavlja se i već ima normalnu erekciju

Gigantska izraslina je zapravo rijetki tip karcinoma penisa koji se, tvrde liječnici, prenosi seksualno jer je pretpostavka da ga uzrokuje HPV. Nakon složene operacije i kemoterapije, muškarac se oporavio od bolesti i liječnici su mu uspjeli spasiti penis.

Liječnici sa Sveučilišta Marshal u Zapadnoj Virginiji objavili su studiju o tom specifičnom medinskom slučaju, ne spominjući ime pacijenta.

NA SPAVANJU Odrezala mu vrh penisa jer ju je varao, ali nije otpao cijeli...

Dr. Anthony El Khoury i njegovi kolege objavili su i fotografiju tumora da bi pokazali kako je brzo rastao i širio se. Rekli su da je ta vrsta tumora poznata pod nazivom Buschke-Lowenstein, ali da je to vrsta karcinoma koja nije preagresivna ili smrtonosna.  

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • gvagec 09.01.2020.

    To more biti samo na dugim cijevima ...............................................

  • Stevo_Horvat 07.01.2020.

    I onda kažu da rasističko profiliranje nije dobra stvar.

  • Prki600 07.01.2020.

    Njemu trebala policija da ga odvede doktoru, mudar dječarac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare