Lifestyle

Komentari 23

Na penisu dobio karcinom nalik cvjetači: 'Spasila me je policija'

Na penisu dobio karcinom nalik cvjetači: 'Spasila me je policija'

Gigantska izraslina je zapravo rijetki tip karcinoma penisa koji, pretpostavljaju liječnici, uzrokuje HPV. Nakon složene operacije i kemoterapije, muškarac se oporavio od bolesti

Muškarca (39) iz Zapadne Virginije u SAD-u je zaustavila policija jer je jednom službeniku bila sumnjiva izbočina ispod hlača na njegovom međunožju.

Poslali su ga hitno u bolnicu kada su shvatili da ta izbočina nije neka droga koju skriva već izraslina na njegovom penisu.

POGLEDAJTE VIDEO

Liječničkim pregledom ustanovljeno je da mu je na vrhu penisa izrasla 'velika masa nalik cvjetači'. Pacijent je rekao kako mu je uništila seksualni život.

Gigantska izraslina je zapravo rijetki tip karcinoma penisa koji se, tvrde liječnici, prenosi seksualno jer je pretpostavka da ga uzrokuje HPV. Nakon složene operacije i kemoterapije, muškarac se oporavio od bolesti i liječnici su mu uspjeli spasiti penis.

Liječnici sa Sveučilišta Marshal u Zapadnoj Virginiji objavili su studiju o tom specifičnom medinskom slučaju, ne spominjući ime pacijenta.

Dr. Anthony El Khoury i njegovi kolege objavili su i fotografiju tumora da bi pokazali kako je brzo rastao i širio se. Rekli su da je ta vrsta tumora poznata pod nazivom Buschke-Lowenstein, ali da je to vrsta karcinoma koja nije preagresivna ili smrtonosna.  

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci