To je to što me zanima!

Na tri načina: Rumenilo licu daje svježinu i prirodnu ljepotu

Kao jedan od osnovnih make-up proizvoda, rumenilo nam daje prirodan izgled, bez obzira na godine i dob te naglašava ton obraza koji licu daje zdravi izgled, a omiljeni su u nijansama koralja i jagode
Vidi originalni članak

Rumenilo je najpraktičnije kombinirati s nijansom ruža za usne, jer ova varijanta na licu kreira sklad. No, usne uz rumenilo mogu imati i prirodnu nijansu, bez dodatka boje, jer obrazi u nešto jačem tonu definicija su zdravog izgleda lica i beauty minimalizma.

Osnovna podjela na tople i hladne tonove vrijedi i u svijetu rumenila - brinete i tamnije puti vole više koraljna rumenila, a plavuše i hladni tipovi obožavat će one u nijansi jagode, s hladnije strane spektra.

POGLEDAJTE VIDEO: Njega kože na suncu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rumenilom možete istaknuti i sam vrh obraza - nasmiješite se prilikom aplikacije i našminkajte samo najizražajniji dio. Hit su rumenila s dodakom čestica diskretnog sjaja, u raznim tonovima.

MOŽE I ESENCIJALNO ULJE Maska od meda i soka od luka pospješuje rast i obnovu kose

Neki vizažisti predlažu rumenilo na pola lica, odnosno na širem djelu obraza.

BEAUTY GURUICA Zbogom celulitu: Tvrdi da ima recept koji ga 'briše' u 8 tjedana

Ovo je dosta riskantno, no može odlično izgledati u večernjim varijantama. Ovdje u kreativnu igru ulaze razne nijanse rumenila, primjerice one s blistavim česticama koje stilu daju glamuroznu notu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare