To je to što me zanima!

Najljepši citati o očevima: Biti tata naučilo me biti bolji čovjek

Većina se slaže - ništa ne ispunjava toliko kao biti otac svojoj djeci i ništa ne donosi toliko radosti, ponosa i osjećaja postignuća. Očevi, sretan vam vaš dan!
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 42

  • kung fu panda 16.06.2014.

    Tata je jak kao stijena,mek poput najfinijeg paperja i nema bolje zaštite od toplog tatinog zagrljaja ! I danas poslije toliko godina od kad ga nema rado se sjetim posebnih trenutaka koje smo dijelili.

  • Cooleech 16.06.2014.

    Imam sina koji ne živi samnom, ali svaki dan mi je u mislima. Ponekad se požalim na to što me češće ne nazove, ali zato je svaki njegov poziv poseban i najvažnija stvar u tom trenutku. Nemam previše razumnog ni idealnog oca, ali zahvalan sam mu što mi je pokazao kako treba ići kroz život i koliko je važan obraz pred drugima. Ako samo to prenesem na svog sina, uspio sam kao otac. Ono što nikako nebih dopustio što moji roditelji jesu, to je da svom sinu ne kažem da ga volim. Djeca su naše najveće blago i svaki priseban čovjek dao bi ama baš sve za svoje dijete. Treba imati autoritet, a ne šibu u ruci, biti čvrst i strog ali i popustljiv i blag kad je to potrebno. Ukratko, definitivno nije lako biti majka, ali nije lako ni biti pravi otac!

  • LIJEPA LI SI 15.06.2014.

    Biti tata je neopisiv osjecaj 365 dana u godini a ne samo taj dan , naravno, govorim o normalnim tatama a ne divljacima koji tuku i djecu i zene . Sto se tice tih dana kojima se obiljezavaju dani oceva , majki i sl. to je samo izgovor da se kupuju kojekakvi pokloni i trose novci , dakle , to nam je nametnuto . Bio sam na terenu i dolazio kuci na dan sinovog 6-og rodjendana, pitao sam ga sto zeli da mu kupim a on mi sa 6 g. kaze "nista tata , samo mi ti dodji kuci" . E , tad kome se grlo ne stegne kad mu dijete tako kaze nije "zdrav" .

Komentiraj...
Vidi sve komentare