To je to što me zanima!

'Najluđi' znakovi horoskopa: Riba je najnormalnija od svih...

Jeste li mirniji ili 'divljeg' karaktera? Horoskop kaže da su najmirniji životni partneri Ribe, a 'najluđi' znakovi koji bi vam od života mogli napraviti avanturu, ili katastrofu, su Blizanci i Djevice
Vidi originalni članak

Svi su pomalo ludi, ali ne može svatko podnijeti svaki tip ludosti. Partner kojeg odaberete za životnog suputnika će imati veliki utjecaj na vaš život i svakodnevicu. Svi znakovi su puni iznenađenja, a njihova luda strana vam može biti simpatična ili vas izluđivati. Saznajte na koju stranu naginje ludost svakog znaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blizanci

Kod ovog znaka iz samog naziva je jasno da postoje dvije strane. U jednu ruku oni su zabavni, puni entuzijazma i želje za druženjem, ali druga strana je ona koja bi vas mogla zabrinuti.

Neodlučni su i brzo mijenjaju raspoloženja, pa ćete se ponekad osjećati kao da ste u vezi s dvije različite osobe. 

NIJE SVE CRNO - BIJELO Kad prijeđu u krajnost, i dobre osobine postaju - negativne

Djevica

Djevice su poprilično 'ludi' znak, a najviše tome pridodaje njihova opsesija kontrolom. Neumorno će raditi kako bi svaki detalj u njihovom životu bio na mjestu na kojem one smatraju da mora biti.

Iako su prepoznate kao ljudi koji su jako aktivni u svojoj zajednici i često volontiraju, na drugu stranu u poslu koriste svoje adute - a to su analiza i apsolutna objektivnost. Sposobne su preuzeti tuđe ideje i predstaviti ih kao svoje, pa i zabiti nož u leđa kolegama za 'opće' dobro. 

Lav

Lavlje ludilo se bazira na njegovoj neumjerenosti. Ako je ponosan na svoje tijelo, njegovi profili na društvenim mrežama će biti prepuni njegovih slika u kupaćem kostimu, ako je na bilo kojoj voditeljskoj poziciji na poslu, njegovi statusi će stalno biti puni samohvale. 

U životu vole biti u centru pažnje i za to će pomno koristiti svoje najbolje strane kako bi što duže ostali u centru pažnje. Ići će na natjecanja, u društvu biti najglasniji, ponekad i neugodni.

SAVRŠEN IZBOR Idealna frizura prema Zodijaku

Rak

Rak mijenja svoja raspoloženja prilično naglo. U jednom trenu će vam govoriti da vas voli i da ne može zamisliti život bez vas, a u drugom vam objašnjavati kako imate groznu obitelj i kako on ne može s tim živjeti. 

S Rakom je problem što nikad ne možete predvidjeti što vas očekuje. Mislite da ćete izaći na piće i uživati u zajedničkom društvu, samo da vas nazove tri minute prije nego što ste se trebali naći kako bi vam rekao da idete u klub s nekim koga je tek upoznao.

Jarac

Jarci su jako usmjereni na ostvarivanje svojih ciljeva u životu. Organizirani su i dovoljno inteligenti da se izbore i s najvećim poslovnim izazovima. Ali, ako rade u timu za koji smatraju da ga trebaju voditi i i da će njihove ideje biti najbolje, to jest, one koje će završiti zadatak, a netko im se suprotstavi, ili samo vokalizira bolju ideju, taj treba biti spreman na unutarnju 'zločestu' stranu ovog jakog znaka.

Slat će im pasivno-agresivne poruke, prekinuti komunikaciju s njima i u biti se ponašati kao da im je nešto oduzeto. S njima je stvar jednostavno - bit će onako kako oni žele ili nikako. 

PREKO KOLEGA DO ZVIJEZDA Manipulatori: Pet horoskopskih znakova koji će vas 'izigrati' da bi postigli svoje osobne ciljeve

Bik

Dosljedno je nedosljedan - ovako je najjednostavnije opisati ovaj zanimljivi, i u većini slučajeva dobronamjeran i velikodušan, znak. Prvo će vam satima objašnjavati i uvjeravati vas kako su kafići bezobrazno digli cijene pića, a onda otići u kafić i platiti rundu cijelom društvu.

Uporni su i tvrdoglavi, ali njihova dobronamjernost će ih potaknuti da svoja stajališta zanemare i naprave neku velikodušnu gestu. Ali, ako se nađu u raspravi vjerujući da je njihovo stajalište ispravno, zaboravite na 'prestanak paljbe' do trenutka dok se ne predate njihovom uvjerenju.

Vaga

Skladna i mirna Vaga će racionalno povući svaki potez kako bi u životu pronašla ravnotežu. Ali, tražeći partnera s kojim će biti uravnotežena, Vaga će posegnuti duboko u svoju unutrašnjost i iskoristiti sve alate koje ima kako bi dobila to što želi.

U svojem pohodu na izabranog partnera neće birati sredstva - izmislit će glasine o njemu kako bi udaljila potencijalne suparnice, ali i pokazati svoju snagu i dobre strane kako bi potencijalni partner u startu znao s čim ima posla.

PARNI ILI NEPARNI Numerološki par ili nepar: Dan rođenja otkrit će vam sudbinu

Škorpion

Škorpioni ne vole velike društva, a njihov karakter i osobni interesi ih često stavljaju na margine društva. Njihova osjetljivost je ono što vam može stvoriti probleme u životu.

Ako ste mu se zamjerili ili izigrali njegovo povjerenje, osveta Škorpiona će biti bolna, a ako pokušate popraviti stvari - zaboravite, piše portal Atma. Nema šanse da vas ponovo pusti u svoju blizinu. Vrlo vjerojatno će se ponašati kao da vas nikad nije upoznao.

Ovan

Ovaj znak će uložiti puno truda u prijateljstva i ljubav, znatiželjan je i samouvjeren, ali ako se ikad nađete u raspravi s Ovnom o stvarima do kojih mu je jako stalo - zaboravite da ćete ga uspjeti uvjeriti da je u krivu.

Vatreni Ovan nikad ne odustaje od borbe, njegovi stavovi su takvi kakvi jesu i nema šanse da, bez obzira na količinu dokaza i uvjeravanja, promijeni svoje mišljenje.

SVAKA NA SVOJ NAČIN Svekrve i punice u horoskopu: Djevice kritiziraju, a Lavice uvijek moraju biti u pravu

Strijelac 

Živući s motom 'Život je samo jedan' Strijelac će za svoju neovisnost napraviti što god treba, pa čak i povrijediti svoje najbliže. 

Jako su tvrdoglavi, a njihove životne poteze u većini slučajeva nitko neće razumjeti osim njih samih. Koliko god tražili neovisnost u životu, ipak će pokucati na vrata prijatelja kad se osjete usamljenima.

Vodenjak

Ovaj znak je posebno lud - na sve moguće načine, i jako teško ga je pratiti u životu. Imaju svoje ideje kako bi njihov život trebao izgledati i svaka sitnica koja ne spada u tu sliku može potaknuti njihovu potpunu ludost.

Radikalnih ideja, Vodenjaci će se često u trenutku odlučiti nešto napraviti, bez da su o tome razmislili, a takav instinktivni 'modus operandi' će ih dovesti u nevolje. 

ASTRO TALENTI U čemu ste bolji od svih drugih: Vaga zna s ljudima, Rak je rame za plakanje, Lav zvijezda...

Ribe

Ribe su najstaloženiji znak horoskopa - iskrene su, tihe i povučene, ali i suosjećajne i bližnji uvijek mogu na njih računati. 

Razumne, i ponekad i previše pasivne Ribe, će vam uvijek biti podrška i pomoć u trenucima kad ćete to trebati. Čak i ako primijete da su vas nenamjerno s nečim povrijedile, uvijek će se ispričati i napraviti sve što mogu kako bi popravile odnos. 

Idi na 24sata

Komentari 269

  • Turbojunkie 18.03.2021.

    Jelena je očito riba pa piše koješta. Imam u obitelji, imao na poslu, lude 200%, jedan dan euforija, drugi sudnji dan, tupe svoje bez obzira na logiku a poslije su uvijek drugi krivi. I ostali vodeni su slični. Bikove nikad nisam kužio pa neću ništa pričat, lavovi vole biti važni i vodeći ali inače O.K. ako prihvatiš da je sam sebi najvažniji. Da ne davim dalje, kao blizanac, nisam prevrtljiv ali ako vidim da je neko neiskren i kiseo nemamo više što pričati. Neodlučan donekle jer se uvijek gleda iz sto kuteva što učiniti. Osobno i nisam za neke velike grupe ljudi, bolje odabrana grupica. Ako saznam neki novi podatak, promjeniću mišljenje temeljem toga :)

  • 12.03.2021.

    Ribe normalme?? Hahahahahaha 😅

  • Polandball 12.03.2021.

    Amogus

Komentiraj...
Vidi sve komentare