Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Svekrve i punice u horoskopu: Djevice kritiziraju, a Lavice uvijek moraju biti u pravu

Svekrve i punice u horoskopu: Djevice kritiziraju, a Lavice uvijek moraju biti u pravu

Svekrva/punica u znaku Blizanca znat će vas zabavljati i nasmijati. Ako je u znaku Škorpionu ne tajite joj ništa jer će savršeno pročitati svaku vašu skrivenu misao ili namjeru

VIDEO

Ovan - S njom morate imati dobre živce

U njezinom karakteru nema nimalo zlobe, tako da joj lakše možete oprostiti što ponekad nema ni takta. Zna biti jako svojeglava i voli prigovarati, pa je teško možete uvjeriti da u nečemu nije u pravu. Energična je i lako plane, ali to srećom kod nje dugo ne traje. Vaš će odnos s njom biti sve samo ne miran. To je energična i borbena žena koja nikad neće dati da netko govori protiv vas. Uzet će vas pod svoju zaštitu i čuvati. Cijenit će vašu izravnost jer je i sama takva, stoga u razgovoru s njom ne okolišajte. Brzo će primijetiti sve vaše mane na koje će vam ukazati za vaše dobro, no pazite ako krenete upućivati na njezine - činite to s taktom i dozom humora. Neposredna je i iskrena i uvijek će priznati ako je u nečemu pogriješila. No istodobno je i jako uvredljiva, pa s njom morate imati dobre živce i biti popustljivi.

Bik - Znat će vas utješiti i dati savjet

Nema tvrdoglavije i upornije osobe od nje. Drži svoju riječ i obećanje, ne mijenja navike i čuva ono što posjeduje. Kada jednom uđete u njezin dom, trebat će joj dosta vremena da se prilagodi vama, kao i vi njoj. No kada jednom osvojite njezino srce, u njoj ćete imati veliku pomoć i oslonac. Nitko vas kao ona neće znati tako dobro utješiti kada ste u nevolji, ili vam dati mudar savjet kada vam zatreba. Možda će biti ljubomorna što s vama dijeli svoga sina ili kćer, ali nemojte joj to nikad otvoreno zamjeriti. Često će vam na živce ići njezina prevelika tvrdoglavost i staromodni savjeti. O svemu će vas savjetovati, što će vas neopisivo smetati, ali kad zatrebate njezinu pomoć, bit će najsretnija što vam može pomoći. Ako ste bolesni, njegovat će i brinuti se za vas kao da ste njezino dijete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Blizanci - Nezamjenjiva je u čuvanju djece

Svekrva/punica ovog znaka znat će vas zabavljati i nasmijati. S njom vam nikad neće biti dosadno, ali morate računati na njezinu površnost i nedosljednost. Često je rasijana i na sto strana, pa lako zaboravi što je obećala ili što je trebala napraviti. Istina je da ne mari mnogo za detalje, ali nitko kao ona ne može tako brzo i točno ocijeniti ono što je bitno u nekoj stvari. No zna biti jako naporna u ogovaranju i tračanju svojih susjeda i prijatelja, a ni vi nećete biti toga pošteđeni. Svugdje voli zabadati nos, pa će vas tako propitkivati što ste kuhali ili vam davati savjete koje niste ni tražili. Upućena je u vaš život do najsitnijih detalja, što vas može i umarati. No bit će vam nezamjenjiva u čuvanju djece s kojom će se zabavljati onako kako to samo ona zna – razigrana poput malog djeteta.

Prognoze za Valentinovo: Kome će biti najbolje, a kome najgore
Prognoze za Valentinovo: Kome će biti najbolje, a kome najgore

Rak - Drži do obitelji i tradicionalnih vrijednosti

Srdačna je i ljubazna pa će mnoge snahe u njoj imati drugu majku. Budite sigurni da će vas uvijek dočekati topli ručak kada se umorni vratite s posla, djeca će biti zbrinuta, a kuća blistavo čista. Bit će zaštitnički raspoložena prema vama i nikad neće dopustiti da vas netko ogovara. No zato je ništa neće spriječiti da prekopava po vašem životu - sve želi znati i stalno dodijava svojim savjetima i uplitanjem u vaš život. Jako drži do obitelji i tradicionalnih vrijednosti, pa ćete se morati pomiriti s time da će neke njezine životne navike i pravila postati i vaša. Pazite se njezine osjetljivosti i uvredljivosti – zna danima šutjeti ako se naljuti. I nemojte nikad ništa govoriti protiv njezinog sina ili kćeri – oni su joj svetinja!

Lav - Velikodušna, ali vrlo ponosna i tašta

Svekrva ili punica ovog znaka svidjet će vam se već na prvi pogled, jer su njezin optimizam i srdačnost zarazni. Cijela će kuća biti ispunjena njezinom pozitivnom energijom i zvonkim smijehom. Ohrabrivat će vas i poticati kada u nečemu pokleknete i često će vam biti prava duševna hrana. Dat će vam sve što ima, no ne igrajte se s njezinom taštinom i ponosom. Morat ćete joj u mnogočemu podilaziti, što će vas stajati živaca i strpljenja. Ona voli u svemu biti u pravu – čak i kad to nije. Jednom kada izigrate njezino povjerenje, trebat će joj mnogo vremena da vam oprosti. Voli primati komplimente pa u tome ne škrtarite, ali ni ne pretjerujte, jer će prozreti kad niste iskreni. Nemojte je ni ogovarati iza leđa, jer kad to dozna, neće biti nimalo blaga prema vama.

Djevica - Često prigovaraju i kritiziraju

Od vas će očekivati urednost i pedantnost, jer su svekrve/punice ovog znaka žene koje iznimno drže do čistoće. Hodat će za vama i prstom upirati u nečiste dijelove stana, a prigovarat će vam i kako kuhate, čistite ili se odijevate. Često zna biti previše kritična i sitničava. Stalno upućuje i prigovara, no istina je zapravo da jednostavno želi pomoći, uputiti na pogreške i poučiti vas za vaše osobno dobro i dati vam dobar savjet. Neka vas ne zavara njezino ponekad hladno držanje – kada vam treba uskočiti u pomoć, prva će to učiniti, a kada treba riješiti neki problem, zadivit će vas svojom logikom i mudrošću. No računajte na njezin težak i počesto depresivan karakter – teško joj je udovoljiti, no pružite li joj ljubav i ohrabrenje, dvostruko će vam vratiti.

Što nam sve donosi godina Bika: U novčanik stavite malo više novca nego što inače radite
Što nam sve donosi godina Bika: U novčanik stavite malo više novca nego što inače radite

Vaga - Vole komplimente i lijepe darove

Punica/ svekrva ovog znaka sigurno će vas razmaziti. Znat će vam ugoditi na sve načine, ali i dat će si dovoljno vremena da vas što bolje upozna. Znat će točno gdje ste “tanki“ i u trenucima neslaganja to koristiti kao svoje najjače oružje protiv vas. Nemojte joj se zamjerati niti biti oholi prema njoj. Ona ne voli svađu i grube riječi, stoga se s njom uvijek lijepo razgovarajte i ne podižite ton glasa. Možda će vas smetati njezina neodlučnost, ali nemojte joj to zamjeriti – njoj samo treba malo više vremena da uzme u obzir sve vidove nekog problema. Ona je veseljak i društvenjak, pa možete biti sigurni da neće imati ništa protiv vašeg društva u koji će se sigurno i sama odlično uklopiti. Obožava komplimente i darove, lijepo cvijeće i kozmetiku, pa ne škrtarite na tome kad je želite udobrovoljiti.

24sata

Škorpion - Zna sve vaše slabosti

Oštra je na jeziku i izravna, ali nije pakosna, što ne znači da to ne može i postati. Ako vam nešto zamjera, to će vam i reći, bez obzira koliko vas to boljelo. Ona ne voli okolišanja, ogovaranja i gubljenje vremena, tako da će vam odmah dati do znanja da s vama želi imati iskren i otvoren odnos. Ne tajite joj ništa jer će savršeno pročitati svaku vašu skrivenu misao ili namjeru. Vrlo je požrtvovna, nikad joj ništa neće biti teško učiniti za vas, ali i od vas će zahtijevati isto. Zatvorena je i ne pokazuje svoje slabe točke, ali budite sigurni da za sve vaše slabosti odavno zna. Zna biti i neugodna, osobito kada joj nešto nije po volji. Ako vas zavoli, u njoj ćete imati velikog prijatelja i potporu, no ako ima nešto protiv vas, vaš se odnos vrlo lako može pretvoriti u pravo bojno polje.

Strijelac - Vesela i puna energije

Ona je rođeni optimist. Možda će vam ponekad ići na živce njezin razigrani tempo i neumornost, no razoružat će vas svojom snalažljivošću i inteligencijom. Gotovo da nema situacije koju ona ne zna riješiti. Bit će vam desna ruka u mnogočemu, uskočiti kada za nešto nemate vremena i nikad se neće žaliti da je umorna. No i traži puno zauzvrat, a to je vaša pažnja i razumijevanje. Pomalo je nestrpljiva i nagla, zna biti brzopleta i prenositi svježe tračeve iz susjedstva, ali s njom vam nikad neće biti dosadno. Glavni je zabavljač na obiteljskim okupljanjima i puna lijepih planova za vas i vašeg partnera, ali pod uvjetom da je i slušate. Ne sviđaju li vam se njezini savjeti i prevelika upućenost u vaš obiteljski život, obzirno joj to dajte do znanja.

Jarac - Iskrena je i ne voli okolišati

Nemojte da vas zavara njezino hladno i odmjereno držanje – ispod takvog oklopa krije se žena velikog srca. Možda nije super moderna svekrva ili punica, ali zato drži do tradicionalnih i moralnih vrijednosti. Na nju je teško utjecati i mijenjati je, pa nemojte to ni pokušavati. Dopustite joj da živi onako kako je navikla i prije vas. Vrlo je iskrena i ne voli okolišati - ono što joj kod vas ne odgovara, reći će vam u lice, nikad iza leđa. Pouzdana je, sigurno vas neće iznevjeriti ili vam okrenuti leđa, a rado će vam dati i pametan, odnosno mudar savjet. Oduševit će vas njezina radišnost, praktičnost i nevjerojatan smisao za organizaciju. No voli imati uvid u vaš život, u vaše financije i troškove, pa kako je ona štedljiva po prirodi, to će očekivati i od vas.

5 znakova Zodijaka koji privlače novac: Bogatstvo im je suđeno
5 znakova Zodijaka koji privlače novac: Bogatstvo im je suđeno

Vodenjak - Osvojit će sve vaše prijatelje

Svekra ili punica ovog znaka fascinirat će vas svojom originalnošću i oštroumnošću. Otvoreno će govoriti i raspravljati o svim životnim temama i problemima s takvom pronicljivošću i naprednim razmišljanjima, da ćete ostati zatečeni. Neće prigovarati ako loše skuhate jelo ili ako je kuća u neredu, i neće imati ništa ni protiv vaših prijatelja. Štoviše, osvojit će ih svojom druželjubivošću i modernim svjetonazorima, pa će na kraju ona biti glavna u vašem društvu. Držat će do vas jednako kao do svoga sina ili kćeri, ne praveći pritom nikakve razlike. Ona voli svoju slobodu i trenutke samoće, pa ako se iznenada povuče u svoju sobu, ne ometajte je. Dajte joj slobodu da bude onakva kakva je, ne pokušavajte je mijenjati i postat ćete odlični prijatelji.

Ribe - I dalje upravlja svojom djecom

Držat će vas kao kap vode na dlanu, brinuti se za vas i ugađati na svakom koraku. Nježna i samilosna, učinit će sve da vam olakša život. Prigrlit će vas kao da ste njezino dijete i brinuti se o vama te vam na sve načine ugađati. Ponekad ćete primijetiti da je tužna i neraspoložena i bit će vam zahvalna pokažete li razumijevanje za njezine česte promjene raspoloženja. Čas je vesela i bezbrižna, čas sjetna i zabrinuta za cijeli svijet. U njoj ima toliko ljubavi i brižnosti, da svatko u njezinoj blizini mora osjećati tu posebnu energiju kojom zrači. No ono što vas može zasmetati je njezina snažna vezanost uz sina ili kćer, pa nesvjesno može i dalje upravljati njihovim životom. Tome ćete morati stati na kraj, pa makar bili i grubi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...