To je to što me zanima!

Najnoviji trendovi u uređenju kupaonica: Moderno ali toplo

Sve ove kupaonice odlikuje luksuz, a u njima se može pronaći bezbroj ideja - od spajanja elegancije mramora i topline drva, pa do korištenja jarkih ili pastelnih boja i geometrijskih oblika
Vidi originalni članak

Časopis o unutarnjem uređenju Deezen odabrao je kupaonice smjelog dizajna među kojima se mogu pronaći najnovija dizajnerska rješenja - od upečatljive kupaonice u žutoj boji u novoizgrađenom luksuznom pekinškom stanu, kao i kupaonica u vili u kojoj je kada smještena - uz prozor. 

1. Nova kolekcija kupaonica koju je dizajnirao MDDM Studio za jedan za stan u Pekingu, a kažu da su sa žutom bojom htjeli prikazati energiju interijera.

2. Namještaj za kupaonice koji je kreirao studio za dizajn Bernhardt-Vella za talijanski brend  Ex.T. 

 

3. Marcante Testa u kupaonice koje rade za Ex.t. unose žive i pastelne boje i geometrijske oblike.

4. Šarmantna kupaonica u neutralnim tonovima, kombinacija elegancije mramora i topline drva, projekt Natálie Jacob Arquitetura.

5. Project Wood iz studia Noken Porcelanosa Bathrooms, prirodni i modularni prostor za kupaonicu s hidro tretmanom, koriste se samo prirodni načini obrade drva za dojam topline

SUPERLIFE: EKO-ŽIVOT Arhitektica iz Zagreba svojim rukama napravila kuću od blata

6. General Assembly kupaonica unutar stana u tornju na Manhattanu, Dvije kupaonice jedinice nadograđene su s novim umivaonicima u zlatnoj nijansi i sa crnim elementima, a tuš je obložen smeđe crvenim pločicama.

7. Luksuznu kupaonicu na jugu sa glavnom spavaćom sobom u Kenwood Lee House povezuje viseći most na drugom katu, a isto je povezana i sa garderobom. 

8. Renovirana kuća Euclid Residence, 'moderna ali topla' kupaonica iz Ancerl Studio.

9. Rezidencija 'Sleepy Halow' makeover Lexi Tallismana; glavna kupaonica ima samostojeću kadu, hrastove ormariće, betonske ploče i podne obloge od pločica.

SPAVAJTE POPUT BEBE Dekorativne greške u spavaćoj sobi negativno utječu na san

10. Bence Mulchay dodaje stakleni nastavak povijesnoj Tasmanijskoj vili, a pojam privatnosti, kadu smješta direktno uz prozor, odakle se pruža dramatičan pogled na vrt.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 27.01.2020.

    Pod 2. ok, pod 9. mi izgleda kao da je kada u kuhinji.

  • 27.01.2020.

    Jedna ljepša od druge, malo mi odskaču 10. a pogotovo 7. sva u staklu.

  • eho_ 27.01.2020.

    Nije loše, ima doista lijepih...Volim svijetla prozračna kupatila.. s prozprima i staklom i da odišu čistoćom i da osjetiš mir. Kupatilo mi je "svetinja" i kedna vrsta oaze.. Obožavam kada je..lijepo osvjetljeno. Čisto bijelo, sa staklom i glatkih ploha zidova i poda ..sa toplim i pokojim kontrasnim detaljem..Uživam kada je lijepo i potrudila sam se da si ga stvorim i uživam kao riba u vodi!🌊🌊🌊🌊😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare