To je to što me zanima!

Nakon što su ismijali fotografiju mladenke shvatili da su bili u krivu - vidite li o čemu je riječ?

Nesretnu mladenku mnogi su izvrijeđali zbog lošeg tena, a uopće nisu primijetili da se radi o nečem sasvim drugom. Osim haljine, zasmetala ih je i biljka na fotografiji
Vidi originalni članak

U jednoj grupi za ismijavanje vjenčanja na Facebooku objavljena je fotografija mladenke s nečim što je izgledalo kao narančaste linije lažnog tena na grudima i oko vrata, a ljudi su si odmah dali oduška s ružnim i neprimjerenim komentarima.

POGLEDAJTE VIDEO: Dečko u haljini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No na kraju se pokazalo da žena uopće nije imala lažni ten - narančasta linija na prsima zapravo je bila dio dizajna njezine vjenčanice - točnije to je bio rub.

Fotografija na kojoj se nalazi tradicionalna bijela haljina s poluprozirnim dijelom oko prsa u boji kože, podijeljena je u Facebook grupi u kojoj se ismijavaju vjenčanja.

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA 'Očajna udavača': Kritizirali je jer se hvali vjenčanicom, a još nema ni svadbe ni mladoženje

- Slučajna fotografija na Instagramu. Pogledajte tu mrežu oko vrata... i činjenica da drži hrpu špinata - napisala je žena koja je objavila fotografiju u grupi.

Objava je u međuvremenu dobila tisuće lajkova, a mnogi nisu mogli dočekati ostaviti svoje mišljenje u komentarima.

Jedna komentatorica je napisala da je mislila da ima loš umjetni ten, dok je druga napisala da joj nije bilo jasno kako je dobila takvu liniju razlike u tenu baš na tom mjestu.

KOBNA GREŠKA Ljuta mladenka: Poslali ste mi krivu vjenčanicu! Iz salona joj odgovorili: Odjenuli ste je krivo

Ali nije samo ten bio upitan, drugi su komentirali njezin buket, a jedna žena ga je čak nazvala blitvom.

- To je biljka iz Home Depoa - napisao je jedan komentator.

No nisu svi imali negativne komentare u vezi vjenčanice. Neki su pohrlili u njezinu obranu, ističući da je mrežasti prozirni dio vjerojatno bio potreban da haljina ne sklizne.

- Ovakav prozirni dio je potreban na ovoj haljini kako mladenki ona ne bi skliznula. Ipak je to jako duboki V izrez s jako malo podrške - napisala je jedna žena.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ..lola. 26.01.2021.

    Prilično duuuuubok izrez, u stvari...sreća pa je bar ta mrežica bila tu 😆

  • jure28 26.01.2021.

    Grupa za ismijavanje vjenčanja??! Kog boli K kako ću ja organizirati svoje vjenčanje..

  • x00x 25.01.2021.

    meni isto ovaj zuti ten malo cudan, a i glava joj okrugla hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare