To je to što me zanima!

Namještaj i slične skuplje stvari nabavljajte u outlet trgovinama

Ako kupujete u outletu, to ne znači da tamošnja roba nije moderna, lijepa ili da je oštećena. Mnogi posjećuju outlet centre jer svi brendovi postaju svima dostupni
Vidi originalni članak

Dok kupujete skuplje stvari, recimo namještaj ili neke predmete za dom, razmislite o outlet trgovinama. Mnogi proizvođači imaju trgovine u blizini tvornice u kojima prodaju višak robe. Nerijetko se ondje nađe i oštećena roba, ali je uvijek tako označena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako kupujete u outletu, to ne znači da tamošnja roba nije moderna, lijepa ili da je oštećena. Raspitajte se o takvim trgovinama. 

SAVJETI ZA UŠTEDU Kruh zamotajte s komadom celera, tako će dulje biti svježiji

U ovakvim trgovinama možete pronaći i skupe brendove po pristupačnim cijenama. Naravno, ako vam nije važno to što odjeća nije od prošle sezone nego neke starije. Mnogi posjećuju outlet centre upravo zbog ovakva vrste kupovine, a prednost je što svi brendovi tako postaju svima dostupni. 

Iako vas na prvu mogu privući niske cijene ipak procijenite je li neka roba zaista dovoljno snižena da je vrijedna kupnje. Proučite cijene prije i poslije kako biste zaista uvidjeli isplativost. Većina ljudi je impulzivna kada je riječ o kupnji i često kupimo stvari samo zbog niske cijene, bez obzira je li ta cijena stvarno realno snižena.

POGLEDAJTE SPOJ NA SLIJEPO: NA GAY SPOJU ZAPJEVALI HIT MAJE ŠUPUT

SAVJETI ZA UŠTEDU Umjesto da perete tanjur po tanjur, napunite sudoper vodom i operite sve posuđe pa isperite

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare