Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Tajna šopinga u outletu: Zadnji komadi kupuju se s 'Box-a 99'

Tajna šopinga u outletu: Zadnji komadi kupuju se s 'Box-a 99'
1

Po ultra niskim cijenama u outletu se mogu naći klasični komadi svakog outfita, pa primjerice traperice poznatog brenda mogu biti snižene i više 60 posto

VIDEO

Outlet kupovina je uvijek lov na niske cijene. Sve što trebate je vrijeme, nešto novca, dobro oko, i adrenalinska kupovina može početi. Slično je i s kupnjom na sniženjima, s time da je outlet ponuda stalna, a izbor modela i brojeva je ipak veći nego nakon sezone. 

Imaju sve brojeve, ne samo XS i XXL

- Neke firme posebno rade kolekcije za outlet dućane - objašnjava nam modna savjetnica Alma Premerl Zoko, koja svoje klijentice redovito odijeva u outletu. Dodaje da su neki dućani, primjerice u Designer outletu, poput Adidas dućana, vrlo dobro opremljeni. Imaju gotovo sve brojeve koje zatražite, ne samo XS ili XXL. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zadnji brojevi - Box 99

Iako, najveća čar je "ubrati" zadnji komad po ekstra sniženoj cijeni, pa Alma savjetuje da prodavače uvijek pitate koji su im zadnji komadi, odnosno tražite Box 99. 

Veliki popusti u skupim dućanima

Po ultra niskim cijenama u outletu se mogu naći klasični komadi svakog outfita, pa primjerice traperice poznatog brenda mogu biti snižene i više 60 posto (s 1010 kn, na 299 kn), ili ruksak koji je prije stajao 379 kuna sada je 113 kn. 

- U outlet u principu odlazite kako biste uštedjeli, stoga kupujte samo jako snižene komade. Iako dosta robe nije na popustu većem od 50 posto, birajte one odjevne predmete koji su sniženi i više od toga. Najbolje je da gledate i u skupljim dućanima jer će tamo popust biti najveći. Ne isplati vam se da kupujete majicu sniženu s 39 kuna na 19 - kaže Alma Premerl Zoko. 

Popunite si bazu klasičnim komadima

U outletu si popunite bazu za ormar s klasičnim komadima koje ćete nositi i sljedećih sezona. Isplati se kupiti kaput, kožnu jaknu koja se može naći već za 1600 kuna, markirane traperice...

Pratite trendove jer se vraćaju

- I kad je o accessorizeu riječ, kupujte klasiku, ali isto tako gledajte kakvi su trendovi, jer će se oni prije ili kasnije vratiti. Veliki brendovi s nekim inovacijama znaju testirati tržište, pa ako se kolekcija ne proda, te će stvari završiti u outletu. Primjerice sedlo torba bila je prošlogodišnji hit, ali ima najava da će se opet vratiti i ove sezone - kaže Alma. 

Sniženja su i u outletima

Vrijeme sniženja u normalnim dućanima, početkom 1. i 7. mjeseca označava sniženja i u outletima, stoga se na outlet cijene još može dobiti popust od primjerice 20 posto. To je pravi ulov.  

Donji veš i badići

Dobro je obnoviti i klasični donji veš, od grudnjaka do gaćica, a u outletima izvan sezone možete naletjeti i na badiće koje ćete dobiti po stvarno niskim cijenama. 

- Ako i nađete kroj s primjerice prugicama, na badićima se to neće primijetiti sljedećeg ljeta da je iz prošlogodišnje kolekcije.

Što se u outletu može kupiti za 1000 kuna?

U outletu smo našli Replay traperice za 299 kuna, Springfield vestu za 125 (sniženu s 359 kn) i hlače za 75 kn, Startas tenisice za 99 kuna (snižene sa 799 kn) i Guess košulju za 167,70 kn (sniženu s 559 kn). 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno