To je to što me zanima!

Napravite sprej sa kojim će kosa biti valovita kao na plaži

Ponekad kosa izgleda najbolje nakon provedenog dana na plaži. Sunce, slana voda i vlaga stvore prirodno lijepe valove na kosi, a uz ovaj recept takvu frizuru možete postići i kod kuće
Vidi originalni članak

Niste na moru, a želite imati 'valove s plaže'.  Ovaj recept za slani sprej će vam pomoć da dobijete jednako valovitu kosu kao i kad izađete iz mora. Iako se posljednjih godina na tržištu pojavio veliki broj takvih slanih sprejeva, oni sadrže različite sastojke od kojih neki mogu i oštetiti kosu. 

Međutim, ovaj recept se radi samo od prirodnih sastojka koji će istovremeno njegovati kosu i podariti joj izgled prirodnih morskih kovrča. Uz to ga je i jako jednostavno napraviti.

ŠTO VAM JE POTREBNO:

  • prazna boca sa štrcaljkom
  • 1 šalica tople vode
  • 2 žlice sitne morske soli
  • 1 žlica aloe vera gela
  • 1 žlica gela za kosu ili regeneratora za kosu

Po izboru: nekoliko kapi eteričnih ulja za fin miris i ako želite posvijetliti kosu - dodajte 1 žličicu soka od limuna.

KOJU VI KORISTITE? Organska boja kose je mit, no ipak možete pronaći prirodnu

PRIPREMA:

Šalicu tople vode i morsku sol ulijte u bocu sa štrcaljkom i mućkajte dok se sol ne otopi (minutu do dvije). Nakon toga u smjesu dodajte ostale sastojke. Sprej čuvajte u hladnjaku, a možete ga koristiti 3 do 4 mjeseca. 

SIJEDA S 21. GODINOM Moja sijeda kosa je moja snaga, napokon se osjećam poželjno

Nanosi se na vlažnu raščešljanu kosu koju potom treba zamotati ručnikom i pustiti da se tako osuši. Ako je kosa ravna i teže se kovrča treba je oprati navečer i na vlažnu kosu staviti sprej te isplesti riblju kost ili zamotati u visoku punđu i tako ostaviti preko noći da se osuši. 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 23.07.2019.

    Što se tiče kose, tu sam nagrađena..ne trebam nikakve preparate za kovrče...

  • 23.07.2019.

    Gel za kosu i regenartor prirodni sastojci? Pise da se sprej sadtoji samo od prirodnih sastojaka... bit ce mi je promaklo trovremensko taft drvo 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare