To je to što me zanima!

Nema posjeta pa supruzi pod bolnički prozor donosi 'spojeve'

Dok njegova supruga čuva trudnoću, Bob joj svaki dan dolazi pod prozor. Za svaki dolazak ispiše joj poruke podrške poput 'Prelijepa si', a jednom tjedno joj pripremi i romantičnu večeru
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte i ovo: Zamke koje vrebaju u svakom braku

Odani suprug i budući otac Bob Conlin nekoliko puta na tjedan odlazi pred bolnicu u kojoj njegova supruga čuva trudnoću. Za svaki spoj na daljinu, pripremi joj iznenađenje, a o ovom romantičaru raspisali su se mnogi američki mediji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ljubav Ivane i Dražena ne poznaje granice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ožujku, tada u petom mjesecu trudnoće, Shona Moeller završila je u bolnici jer joj je puknuo vodenjak. Tri tjedna prije nego što je primljena u obližnju bolnicu u Chicagu, Shona je provela čuvajući trudnoću kod kuće. U bolnici u kojoj je od 13. travnja, ostat će sve do porođaja.

Zbog rizika od zaraze korona virusom posjete u bolnici nisu dozvoljene. No to Shonina supruga Boba ne sprječava da svaki posjećuje svoju dragu i olakša joj dane u izolaciji. Medijima je rekao da suprugu posjećuje 3-4 puta tjedno, a barem jednom ju "izvede" na pravi spoj. 

Prije spoja, romantični Bob u svoj kombi stavi rasklopivi stol sa cvijećem i svijećama, te supruzi naruči hranu. Po dolasku pred bolnicu, rasklopi stol na stazici ispod prozora gdje na četvrtom katu leži Shona. Ukrasi ga cvijećem i svijećama, pa se pobrine da se njegovoj dragoj dostavi hrana. Zatim zajedno uživaju u romantičnoj večeri razgovarajući video pozivom.

Za svaki posjet Conlin izradi  plakat podrške na kojem joj ispisuje poruke poput "Prelijepa si" i "Ponosni otac". Za jedan je spoj, kako bi dragoj proučio da mu je još jako privlačna te kako bi je nasmijao, izradio i plakat na kojem je pisalo 'Pokaži mi grudi'. Tako se, kaže, nada da svojoj dragoj daje snage da izdrži vrijeme u karanteni. 

- Ovako joj želim uljepšati neizvjesne, monotone dane u bolnici - rekao je Bob koji joj je za jedan spoj izradio pinatu, smatrajući da je to u ovoj situaciji puno prikladnije od šampanjca. 

Shona je po zanimanju učiteljica, te je, bez obzira na svoje zdravstveno stanje, iz bolničkog kreveta odradila i školsku godinu do kraja. 

Zanima vas ova tema? Pročitajte i ovo: Zamke koje vrebaju u svakom braku

POGLEDAJTE NOVI URNEBESNI SHOW 'DESERTI OD OKA' S DEANOM KOTIGOM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ivan111_1 27.05.2020.

    ... a kada se ona vrati doma onda cemo gledati drugi film, hehehe

  • tiha voda_492 27.05.2020.

    E, to se zove prava ljubav

  • meri96 27.05.2020.

    Pravi muškarac koji voli, i poštuje svoju ženu. Aferim i sretno vam bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare