To je to što me zanima!

Nemate ideje za manikuru? Odaberite je prema Zodijaku

Vodenjaci su usklađeni sa zvijezdama i svemirom, a takvi mogu biti i njihovi nokti. Strijelci su poznati po svojoj divljoj prirodi pa će se sigurno zaljubiti u leopardske nokte
Vidi originalni članak

Astrologija je odličan alat koji nam pomaže da bolje razumijemo sebe i svijet oko nas. Isto tako, može vam pomoći s manikurom.  Dok usklađujete umjetnost noktiju sa svojim Sunčevim znakom, možete izraziti i svoju unutarnju kreativnu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovan

Vas tvore vatra i led pa crveni nokti s malenim dodatkom na sredini mogu biti stvoreni za vas. Osim toga, privlačit ćete pažnju, što volite.

Bik

Volite malo svjetlucavih efekata. A pod tim malo, mislimo mnogo. Komplet zlatnih, šljokičavih i bisernih dodataka dat će vam efekt koji želite.

TRENDOVI U NAIL-ARTU Nova dimenzija noktiju: Hit će biti sazviježđa i mliječni ombre

Blizanci

S vama se nikad ne zna što će biti. Neuračunljivi ste i neprilagođeni pa je francuska manikura u boji koja nije klasična, savršena za vas. 

Rak

Za svoju ljupku osobnost, napravite i slatke nokte. Ova boja nježno se usklađuje s vašim slatkim temperamentom.

Lav

Neonski nokti su teatralni, baš kao i vi. Što su dulji, to je bolje. Odlično odgovaraju vašoj osobnosti. Uz njih odlično ide vaš kraljevski stav.

NAJBOLJI TRIKOVI 8 savjeta za brži rast noktiju: Jedite špinat i hranite ih uljem

Djevica

Djevičina zemljana i praktična priroda znači da nećete 'padati' na šljokice i bisere. Napravite slatke, tinejdžerske, minimalističke nokte i uzorke s dozom laganog sjaja.

Vaga

Kao ljubitelji ravnoteže, Vage gravitiraju paleti boje noktiju koja se neće sukobiti s njihovim 'Outfitom' koji je pastelni i neutralan. 'Podebljajte' ih umjetničkim uzorkom.

Škorpion

Škorpioni su intenzivni pa su im potrebni što veći noktići kojima će se isticati u masi. Još bolje ako su crvene boje. Sve će oči biti uprte u vas, ali nitko vam se neće htjeti suprotstaviti.

Strijelac

Poznati ste po svojoj divljoj prirodi, a sigurno ćete se zaljubiti u ove leopardske i kristalne nokte. Oni utjelovljuju vaš vatreni duh i želju za životom.

ILI IH VOLE ILI MRZE Ljetni hit su dugi umjetni nokti na nogama, nekima je odvratno

Jarac

Jarac ne želi pobjeći od tradicije, tako da neće puno eksperimentirati kada je riječ o noktima. Najveći pothvat koji ćete napraviti je dopustiti šljokice na noktima.

Vodenjak

Vi ste najviše usklađeni sa zvijezdama i svemirom, tako da je plavo-ljubičasta boja sa zvjezdanim zlatnim elementima neba odličan izbor.

Ribe

Vi volite romantiku i šljokice. Za vas je što više, nit vodilja kroz život. Nije vam važno gledaju li svi u vaše savršene nokte, već ćete im se diviti sami.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 12.02.2020.

    Neka hvala strogo skraceni 🙃eventuelno crveni lak 😁

  • iiiih 11.02.2020.

    Sve sto je fake je ruzno. Tj ovo je gadljivo skroz

  • ja1111 11.02.2020.

    Odvratno blago rečeno😱😱😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare