Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Nova dimenzija noktiju: Hit će biti sazviježđa i mliječni ombre

Nova dimenzija noktiju: Hit će biti sazviježđa i mliječni ombre
1

Stručnjaci za nail-art procijenili su koji će se trendovi u uređenju noktiju iz proteklih desetak godina održati, a koje novosti slijede. Evo nekih primjera kako možete ostati u trendu

VIDEO

Proteklih desetak godina bilo je vrijeme velike kreativnosti u uređivanju noktiju, koji su postali mala umjetnička djela, no i 2020. godina i razdoblje koje slijedi moglo bi biti jednako uzbudljivo u svijetu manikure. Uz neke favorite koji su se zadržali iz proteklih godina, ili se vraćaju, ima i nekih novih, hrabrih trendova koji se u zadnje vrijeme javljaju i vjerojatno će obilježiti vrijeme koje dolazi.

Evo što biste mogli viđati na noktima ubuduće: 

Sazviježđe

Kozmičke teme ili one povezane sa znakovima zodijaka mogle bi se vratiti kao trend i brže nego što se nadate. Tako biste u noktima mogli potražiti odgovor na pitanje je li Merkur u retrogradnom razdoblju, na primjer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit)

Blještavilo

Zvjezdice koje nisu povezane sa sazviježđem, ali svjetlucaju i prelijevaju se u različitim bojama, ili mjesec i zvijezde s neba - to je također jedna od slika koje bi se često mogle naći na noktima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vanity Projects (@vanityprojects)

50 nijansi plave

Klasično plava mogla bi biti boja 2020. godine, no i različite varijacije plave imat će prođu. Jedan od primjer su i ovi nokti u kobaltno plavoj - naglašeni i zanimljivi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 오이네일 🇰🇷 (@oi_nail)

Francuska manikura 

Modna revija tvrtki Alice & Olivia te Khaite za proljeće 2020. pokazala je da su opet u trendu i nokti s jednostavnom francuskom manikurom. Hit je tanka bijela linija na vrhu nokta, koji ih čini dužima. Slavni umjetnik za iscrtavanje noktiju, Tom Bachik, radi i neke hrabrije verzije, poput kontrastne crno-bijele kombinacije. 

 

Mliječni ombré

Tko je znao da ombré može biti tako elegantan? Sve što trebate za kopiranje suptilnog dizajna umjetnice za nokte Mei Kawajiri. Posebnost je dodatak šljojkica, tako da nokti svjetlucaju, pa i neke blage nijanse, poput boje lavande, mogu izgledati posebno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NAILS by MEI (@nailsbymei)

Nijansa na nijansu 

Jednostavno odaberite pet nijansi u sličnoj skali boja i poigrajte se tako da svaki nokat izgleda drugačije, a ruka kojom zamahnete kao lagani povjetarac, preporučuje stručnjakinja za naič-art Betine Goldstein.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Washick (@jessicawashick)

Ukrasne biljke

Ne moraju sve ostati u teglama - mali dodir zlatne na noktu, koji je oblikovan u obliku lista ili cvijeta dat će noktima poseban šarm. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Akrilni produžeci 

Dugački nokti opet su u modi, s tim da se stručnjaci pomalo zabavljaju s dizajnom nokta - od onih običnih, do produžetaka koji 'vrište' u nekoj posebnoj boji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Park Eunkyung (@nail_unistella)

Kristali

Wellness tvrtka koja se bavii uređenjem noktiju, Hanna sa sjedištem u LA-u, ekspert je za nokte s kristaličima i kamenčićima. Djeluje posebno i pomalo iskričavo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mazz Hanna (@mazzhanna)

 

Leptirići 

Leptiri su novi hit kao što je to nekad bilo cvijeće. Dovoljno je da ga iscrtate na jednom noktu, tako da izgleda kao da je malo sletio da bi predahnuo, no možete se i poigrati, prenosi The Harper's Bazaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vanity Projects (@vanityprojects)

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje