Lifestyle

Komentari 11

Nemate ideje za manikuru? Odaberite je prema Zodijaku

Nemate ideje za manikuru? Odaberite je prema Zodijaku

Vodenjaci su usklađeni sa zvijezdama i svemirom, a takvi mogu biti i njihovi nokti. Strijelci su poznati po svojoj divljoj prirodi pa će se sigurno zaljubiti u leopardske nokte

Astrologija je odličan alat koji nam pomaže da bolje razumijemo sebe i svijet oko nas. Isto tako, može vam pomoći s manikurom.  Dok usklađujete umjetnost noktiju sa svojim Sunčevim znakom, možete izraziti i svoju unutarnju kreativnu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovan

Vas tvore vatra i led pa crveni nokti s malenim dodatkom na sredini mogu biti stvoreni za vas. Osim toga, privlačit ćete pažnju, što volite.

Bik

Volite malo svjetlucavih efekata. A pod tim malo, mislimo mnogo. Komplet zlatnih, šljokičavih i bisernih dodataka dat će vam efekt koji želite.

Blizanci

S vama se nikad ne zna što će biti. Neuračunljivi ste i neprilagođeni pa je francuska manikura u boji koja nije klasična, savršena za vas. 

Rak

Za svoju ljupku osobnost, napravite i slatke nokte. Ova boja nježno se usklađuje s vašim slatkim temperamentom.

Lav

Neonski nokti su teatralni, baš kao i vi. Što su dulji, to je bolje. Odlično odgovaraju vašoj osobnosti. Uz njih odlično ide vaš kraljevski stav.

Djevica

Djevičina zemljana i praktična priroda znači da nećete 'padati' na šljokice i bisere. Napravite slatke, tinejdžerske, minimalističke nokte i uzorke s dozom laganog sjaja.

Vaga

Kao ljubitelji ravnoteže, Vage gravitiraju paleti boje noktiju koja se neće sukobiti s njihovim 'Outfitom' koji je pastelni i neutralan. 'Podebljajte' ih umjetničkim uzorkom.

Škorpion

Škorpioni su intenzivni pa su im potrebni što veći noktići kojima će se isticati u masi. Još bolje ako su crvene boje. Sve će oči biti uprte u vas, ali nitko vam se neće htjeti suprotstaviti.

Strijelac

Poznati ste po svojoj divljoj prirodi, a sigurno ćete se zaljubiti u ove leopardske i kristalne nokte. Oni utjelovljuju vaš vatreni duh i želju za životom.

Jarac

Jarac ne želi pobjeći od tradicije, tako da neće puno eksperimentirati kada je riječ o noktima. Najveći pothvat koji ćete napraviti je dopustiti šljokice na noktima.

Vodenjak

Vi ste najviše usklađeni sa zvijezdama i svemirom, tako da je plavo-ljubičasta boja sa zvjezdanim zlatnim elementima neba odličan izbor.

Ribe

Vi volite romantiku i šljokice. Za vas je što više, nit vodilja kroz život. Nije vam važno gledaju li svi u vaše savršene nokte, već ćete im se diviti sami.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci