To je to što me zanima!

Nevjerni otkrili koje žene biraju za varanje - nije ono što mislite

Čak 99 posto muškaraca je otkrilo da su ili imali afere ili su ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Većina ih je tvrdila da je glavni motiv za traženje ljubavnice seks koji bi zadovoljio njihove potrebe
Vidi originalni članak

Nevjerni muškarci otkrili su kako biraju žene s kojima će imati 'izvanškolske aktivnosti'. Taj proces odabira žene nije slučajan, oni su o tome razmišljali i unaprijed ga planirali, otkrilo je istraživanje online stranice za upoznavanje partnera za aferu, Ashley Madison.

POGLEDAJTE VIDEO: Odrezala mu hlače zbog prevare

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od 1300 ispitanika, 27 posto muškaraca je priznalo da bi u slučaju da su nezadovoljni sa svojom vezom, pokušali zavesti kolegicu s posla.

Iako se 'drugu ženu' često opisuje kao neku misterioznu zavodnicu, ona je zapravo najčešće netko tko vam je blizak i vjerojatno ste čuli za nju iz njegovih priča. Muškarci obično za aferu biraju ženu koju otprije poznaju.

PREPOZNAJTE ZNAKOVE Ako žene ovo rade u krevetu sklonije su varanju partnera

Dio njih volio bi upoznati nekog novog i imati kratak seksualni susret koji nikako ne bi utjecao na njihovu postojeću vezu. 

Čak 99 posto muškaraca je otkrilo da su ili imali afere ili da su ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Većina ih je izjavila da je glavni motiv za traženje ljubavnice bio seks koji bi zadovoljio njihove potrebe.

Svoje dečke ili muževe varalo je 39 posto žena, a 35 posto ih je o tome ozbiljno razmišljalo.

IMAJU ČETVERO DJECE Supruga nije ugasila Facebook: 'Pa s koliko njih me je varala?'

Više od polovice žena aferu su imale nakon rođenja djece.  

Žene kod traženja partnera za aferu većinom gledaju na njegov izgled, a njih 43 posto je otkrilo da je afera bila potpuno fizičkog karaktera, dok je malih 5 posto izjavilo da ih je privukao muškarac s kojim su mogle imati i intelektualnu vezu. 

Većina muškaraca i žena kažu da je afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 101

  • cupidon 26.10.2021.

    @Leptirica_🦋 😘⚘❤

  • Sivonja i Vesna 26.10.2021.

    Prije je to bilo lako sad da bi-ta bi morala stvarno ispunjavati dosta toga!

  • danijel66685 26.10.2021.

    Ljudska slabost i potrebe...nemojte varati svoje supružnike i začinite svoju postoječu vezu...15godina oženjen i ne varam...ne_ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare