Lifestyle

Komentari 122

Supruga nije ugasila Facebook: 'Pa s koliko njih me je varala?'

Supruga nije ugasila Facebook: 'Pa s koliko njih me je varala?'

Sethova žena je odjednom počela sve dulje ostajati vani te se sve češće nije vraćala kući do jutra. Promijenila je lozinke na društvenim mrežama i uvjeravala ga da je 'zaglavila s prijateljima'

Sethu Megowu (33) iz Valdoste u SAD-u svijet se srušio u trenu. Sve u što je vjerovao raspršilo se kao pijesak na vjetru. Shvatio je da je njegova idilična obitelj obična laž.

POGLEDAJTE VIDEO: Javlja se zauzetima i testira njihovu odanost

Naime, jedne večeri ugledao je upaljeno računalo sa otvorenim Facebook profilom supruge Crissy. Nešto mu nije dalo mira i krenuo je provjeriti njezine poruke. Ono što je tamo pronašao nije očekivao ni u najcrnjem scenariju - supruga ga vara, ali ne s jednim muškarcem, već sa više njih.

Pred očima mu je proletio njihov desetogodišnji brak, rođenje četvero djece... Prisjetio se kako su osam godina živjeli lijepim obiteljskim životom, bili su sretni, barem se tako njemu činilo. Međutim, posljednje dvije godine Crissy kao da više nije bila onakva žena kakva je bila prije, promijenila se. Komunikacije među njima je nestalo, ostajala je vani sve dulje, ponekad cijelu noć nije došla kući.

Među porukama na Facebooku bilo je i onih po kojima je shvatio da se s jednim muškarcem viđa već godinu dana. Bio je shrvan. Svoje neugodno iskustvo opisao je na blogu Love What Matters.

- Ja sam samo dečko koji je bio oženjen najboljom prijateljicom deset godina i koji je otkrio da ga ona vara sa više muškaraca. To je dovelo do kraja našeg braka. Imamo osam predivnih godina iza sebe i dvije koje su bile kao iz pakla - napisao je.

Pokušavao je shvatiti zašto ga je varala pa je razloge čak pronalazio u tome što je patila od postporođajne depresije te je počela s nekim lakšim ovisnostima, nije spomenuo je li se radilo o alkoholu ili lakšim drogama. Prisjetio se kako su se upoznali.

- Imali smo spokojan odnos ispunjen radošću i povjerenjem. Zaljubili smo se i vjenčali kada samo imali 19 godina. Zajedno smo prošli kroz fakultet, krenuli u avanture, volontirali zajedno... Dobili smo četvero divne djece, kupili smo kuću, imali smo izuzetno zdravu fizičku intimnost. Podržavali smo jedno drugo u snovima - ispričao je.

- Nakon osam godina i četvero djece; Stevie, Neele, Titusa i Olive, počeo sam osjećati da nešto nije u redu. U početku sam vjerovao da je to zbog stresa na poslu, puno djece i nove kuće. Pokušao sam s njom sjesti i razgovarati, ali to je bilo izuzetno teško. Zanimalo me je kamo odlazi noću, no ona je izbjegavala odgovoriti - nastavio je.

Počela je, kaže, sve dulje ostajati vani, a potom se sve češće nije vraćala kući do jutra. Promijenila je lozinke na društvenim mrežama. Uvjeravala ga je da je 'zaglavila s prijateljima'.

- Pokušavala je prikriti tragove. Kod kuće je zaključavala mobitel, plaćala je stvari gotovinom kako ne bih ušao u trag preljuba na osnovu izvještaja iz banke. Priznajem, razum mi je govorio da nešto nije kako treba, no tada sam još imao povjerenja u nju. Srce mi je nekako govorilo da me ona ne bi prevarila i da paničarim bez veze. Ali, nije bilo tako - rekao je.

Kaže da ga je najviše zaboljelo kada je shvatio da s ljubavnikom, sa kojim je bila u vezi godinu dana, nije samo zbog seksa, već se i zaljubila u njega.

- Dala mu je svoje srce, to me najviše zaboljelo. Kad se samo sjetim koliko sam joj vjerovao i trudio se olakšati joj život. Dizao sam se po noći i nosio naše bebe na prsa, potom ih držao da podrignu i stavljao ih nazad na spavanje. Pazio sam da se ona odmara. Ja sam bio onaj koji je rintao u skladištu, utovarivao sam kamione da bih prehranio obitelj dok je ona završavala magisterij. Osjećam se izdano i slomljeno - prisjetio se.

- Rekla mi je da sam ja dobar čovjek no da je ona ta koja se promijenila. Rekla mi je da je pustim da nastavi sa svojim životom te da to savjetuje i meni. Sada su mi djeca prioritet u životu - dodao je.

Njegova sad već bivša supruga je na Facebooku promijenila status i navela je sada u vezi sa ženom, prenosi Daily Mail.

Najčitaniji članci