To je to što me zanima!

Nije za svakoga: Chanel bocu za vodu prodaje za 38.800 kn

Luksuzna zlatna boca modne kuće Chanel obložena je ovčjom kožom, zlatnim lancem i Chanelovim logotipom na poklopcu. Može se nositi preko ramena jer ima dugačak lanac
Vidi originalni članak

Za sve ljubitelje visoke mode, Chanel je od nedavno izbacio zlatnu bocu za vodu u vrijednosti 4410 funti, odnosno za oko 38.800 kuna koja je već rasprodana diljem svijeta, piše Independent. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nastojanju da smanje potrošnju plastike za jednokratnu upotrebu, mnogi ekološko-svjesni potrošači odlučuju uložiti u skuplje verzije svakodnevnih predmeta poput boce za vodu. Ali platiti više od 38.000 kuna za bocu bilo bi previše čak i za najveće ekološke pobornike.

No boca se online počela prodavati u studenom,a od nedavno je stigla i u Veliku Britaniju te je skoro rasprodana. 

BLJEŠTAVILO U PARIZU Visoka moda: Diorove božice u raskošnom zlatnom okviru

Luksuzan etui boce prekriven je ovčjom kožom, kultnim zlatnim lancem i Chanelovim logotipom na poklopcu. Bocu možete nositi i preko ramena jer ima dugačak lanac.

Trgovina u ulici Bond Street u Londonu navodno je prodala sve boce iz skladišta, dok je obližnja trgovina u Chelseaju potvrdila kako im je ostala još jedna boca.

Prošlog tjedna na dodjeli Grammy nagrada, američka kantautorica Maggie Rogers viđena je s Chanel bocom na crvenom tepihu.

Chanel je prvi put prodao sličnu takvu bocu 1994. godine koju su dizajnirali Claudia Schiffer i Carla Bruni. Trenutno se samo etui te boce, bez zlatne boce unutra, može pronaći na internetskim stranicama luksuzne preprodaje za 8.500 funti odnosno 74.800 kuna.

'TO JE VRH KAPITALIZMA' Zar je to moda? Gucci prodaje prljave tenisice za 5200 kuna

Ova boca nije najskuplja boca u povijesti koja se prodavala. Tu 'titulu' nosi Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani, koja se prodaje po 60.000 dolara (406.000 kuna) a boca od 750 mililitara obložena je 24-karatnim zlatom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Popy_1 06.02.2020.

    Da milione imam na takve gluposti nebi dala centa! Samo kompleksi kupuju gluposti!

  • realist86 06.02.2020.

    Svaka roba ima svog kupca

  • Michelangelo 06.02.2020.

    Svatko tko kupi "ovo" ima u glavi mozgožderača koji umire od gladi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare