To je to što me zanima!

Njoj su godine doista samo broj: Proslavila 103. rođendan rave partyjem u staračkom domu

Nosila je neonski zelene naočale i plesala koliko je mogla. Smijala se toliko da je na trenutak djelovala kao djevojčica kojoj je život tek počeo. Otkrila je svoju tajnu dugog života
Vidi originalni članak

Uvijek planiramo posebne događaje za rođendan naših štićenika. Naš tim je nevjerojatno naporno radio na ovoj zabavi, ne događa se svaki dan da netko napuni 103 godine, rekla je Emma Phillips, voditeljica staračkog doma Chestnuts u Grimsbyju u Velikoj Britaniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavljenica je bila Vera Sak, pra-prabaka koja je rođendan proslavila u stilu rave partyja na Ibizi. Bila je oduševljena, a uz nju su se zabavljala i njezina dva sina, Robert i John

Nosila je neonski zelene naočale i plesala koliko je mogla. Smijala se toliko da je na trenutak djelovala kao djevojčica kojoj je život tek počeo. Otkrila je svoju tajnu dugog života.

'BAKA LEGENDA' Rasplesana baka uživala je na koncertu Aleksandre Prijović u Nišu i postala hit na internetu

- Moj glavni savjet da doživite ovoliko godina je taj da održite mozak aktivnim i jedete puno tosta - rekla je jednom prilikom.

Starački dom je za njezin rođendan, koji je proslavila 1. ožujka, bio ukrašen neonskim balonima, bljeskajućim svjetlima i svjetlećim štapićima.

NIJE TEŠKO Podijelilo rutinu vježbanja koja je inspirirana stogodišnjacima - može i vama produžiti život

- Napravili su puno više nego što im je u opisu posla. Osoblje u ovom domu je tako divno - rekao je John nakon proslave.

Fotografije s njezine proslave rođendana pogledajte OVDJE

U domu kažu kako se uvijek trude ispuniti želje slavljenicima. Tako je nedavno druga štićenica, Violet Osborne, slavila 100. rođendan, a razveselili su je ogromnom kantom punom piletine iz KFC-a na koju su stavili svjećicu. Napravili su to jer svi u domu znaju da Violet obožava KFC, prenosi Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cipelcug 13.03.2024.

    Sretno im bilo.

  • Kokolo Moj 13.03.2024.

    Obožavam starije ljude, oni kad ostare ponovo dobiju onu dječju toplu dušu i srce, oči im postanju sjajnije, toplije, radosni kao djeca sa mudrošću starca. To je zato jer prestanu brinuti o ičemu nebitnom, glupostima o kojima većina brine kroz život i izgubi svaki strah, to ih oslobodi i ponovo nakon djetinjstva osjete puninu radosti života 💜🌷🤗

  • Kiklop 13.03.2024.

    Revali su 😲

Komentiraj...
Vidi sve komentare