To je to što me zanima!

Novi trend: Ultimativni ženski detalj ponovno postaje kravata

Na jesenskim revijama u svjetskim modnim prijestolnicama tradicionalno muški modni dodatak predstavljen je kao hit za jesen, no kako to već ide s trendovima, ženska kravata stiže i prije ljeta
Vidi originalni članak

Jesenske revije donijele su kravatu kao prijedlog uz žensko odijelo, no trendovi ne čekaju pola godine, već se ubrzo pojavljuju u street-style varijanti. Odijela u raznim bojama i casual varijantama, pa i uz tenisice, postala su hit prije par godina, no sada se utjecaj muške garderobe nastavlja kroz raznolike kravate u bojama. Među prijedlozima su razne forme, uske, široke pa i one koje podsjećaju na maramu.

Rag & Bone predlaže lepršavu varijantu kravate koja se veže ležerno, poput marame, ispod koje ide obična majica u kombinaciji s cool kožnjakom.

Diorova art direktorica Maria Grazia Chiuri donosi novu urbanu formulu - spoj klasičnog odijela, kravate i boho marame.

Modna kuća Toga predlaže sklad romantične pufaste karirane košulje i efektne svilene jednobojne kravate.

U likovnoj simbiozi Prada vidi eteričnu plavu i snažnu crvenu, kao dio eklektične formule koja kombinira i prozirnu suknju.

Dior još jednom podsjeća da su školske uniforme cool i da je kravata jedan od onih detalja s kojima svaka kombinacija postaje malo ozbiljnija.

Ponekad je kravata, u jarkoj nijansi, tek element u glamuroznoj kombinaciji optočenoj perlama. Look potpisuje Prada, za jesen 2020.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Rafo 09.03.2020.

    Zašto žene pate od toga da nose muške odjevne predmete - kravate, odijela, hlače i t.d? Zar se ne pogledaju u zrcalu kako izgledaju u tome?

  • Aj ća. 09.03.2020.

    "Toliko stvari se vraća u modu da jedva čekam da na red dođu moralne vrijednosti, poštovanje i inteligencija!" D.W. - 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare