To je to što me zanima!

Oduševila se idejom: U dozator za vodu u hladnjaku ulila vino

Britanka po imenu Claire (28) i njen dečko Joe došli su na ludu ideju kada su kupili svoj hladnjak. Pošto su oboje ljubitelji vina odlučili su u spremnik za vodu umjesto vode uliti - vino
Vidi originalni članak

- Moj dečko, Joe, i ja smo naručili hladnjak i on je rekao da hladnjak dolazi i s posebnim odjeljkom za rashlađivanje vina, a ja sam mu rekla: 'Ili možemo vino jednostavno staviti u dozator za vodu'. I izgledalo je da ta ideja zaista ima smisla - objasnila je Clare. 

A upravo su to učinili. Većina nas je navikla uzimati vodu iz hladnjaka, ali zamislite kada biste mogli odšetati do hladnjaka, pritisnuti gumb i dobiti savršeno rashlađenu čašu vina. Doduše, dozator će na kraju svakako isprazniti, ali uvijek ga možete napuniti i iskoristiti prije nego što priredite finu večeru ili kada vam dođe neko društvo.

OD JAGODE, COCA-COLE... Najbolji recepti za fine ledene štapiće u kojima će djeca uživati

Nakon što je svoj 'life-hack' objavila na Twitteru, Clare je dobila preko 150.000 lajkova i desetke tisuća tweetova. Naravno, to možda nećete htjeti probati s crvenim vinom jer je teže za čišćenje (osim ako baš niste veliki ljubitelj), ali savršeno je za rose ili bijelo vino. Zato, ako ste ljubitelj vina i imate hladnjak s dozatorom za vodu, isprobajte ovaj trik i uživajte u ugodno rashlađenom vinu, piše 12tomatoes.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • neno111 01.07.2020.

    Hura bravo svaka cast

  • realista 7 01.07.2020.

    bravo sjedni pet

  • Ja tamo negdje 01.07.2020.

    otkrili toplu vodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare