Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Najbolji recepti za fine ledene štapiće u kojima će djeca uživati

Najbolji recepti za fine ledene štapiće u kojima će djeca uživati
1

Ljeto je počelo i svakome ponekad zatreba neko slatko osvježenje, a pogotovo djeci. Ako su i vaša djeca ljubitelji ledenih štapića, možete ih napraviti kod kuće u samo nekoliko koraka

VIDEO

Preskočite kupnju sladoleda u trgovini i isprobajte ove nevjerojatno jednostavne i ukusne domaće ledene lizalice. S ova tri recepta nikada više nećete željeti odvojiti novac za sladolede iz dućana, a sve što će vam trebati je kalup za sladoled i malo pomoći od vaših mališana.

POGLEDAJTE VIDEO: Beba nije mogla odoljeti prvoj kugli sladoleda

Pokretanje videa...

01:22

Ledeni štapići od jagoda

Ne možete pogriješiti s klasičnim ledenim štapićima od jagoda, a rade se od samo tri sastojka. Sve što vam treba je posudica svježih jagoda, 1 naranča, 60 mililitara vode i 50 grama šećera.

Prvo stavite šećer i vodu u lonac i ostavite ih da prokuhaju tri minute dok tekućina ne postane šećerni sirup. U međuvremenu, izrežite stabljike od jagoda i napravite pire u blenderu. Nakon što se sirup ohladio, kombinirajte pire, sirup i sok od naranče u šest kalupa za ledene štapiće. Stavite ih u zamrzivač i zamrznite ih na najmanje četiri sata.

Tropske ledene lizalice

Ovaj recept ne može biti jednostavniji. Uzmite 100 mililitara soka tropskog voća i pomiješajte zajedno s još 100 mililitara limunade te prelijte u kalupe za sladoled. Preporučujemo da u ovu mješavinu dodate i malo kiwija narezanog na kriške ili lubenice kako bi dobili potpuno ljetni doživljaj.

Nutricionistica tvrdi: Namirnica koja rješava problem spavanja
Nutricionistica tvrdi: Namirnica koja rješava problem spavanja

Coca-Cola ledeni štapići

Ovi ledeni štapići su alternativa Coca Coli i imaju manje šećera. Da biste ih napravili, trebat će vam dvije limete, pola limuna, četiri žlice smeđeg šećera, štapić cimeta i 500 mililitara vode.

Naribajte koru limete u tavu i dodajte smeđi šećer, štapić od cimeta i šalicu vode. Ostavite da se smjesa lagano krčka pet minuta prije hlađenja, a zatim dodajte sok od limuna i limete. Nakon toga, procijedite sok u vrč i dodajte 500 mililitara vode prije ulijevanja tekućine u kalupe. Četiri sata kasnije imate preukusan ledeni štapić koji okusom podsjeća na omiljeno gazirano piće, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite