To je to što me zanima!

Ogulinke su osvojile žiri s finom štrudlom od jabuke i grožđa

U sklopu najslađeg festivala u Hrvatskoj u tijeku je i Tjedan štrudle koji se održava na čak četrdeset i dvije lokacije diljem Karlovačke županije. Ove godine je premijerno je predstavljena i Teslina štrudla
Vidi originalni članak

Štrudlafest je ove godine iznova oduševio, kao i pobjednice ovog najslađeg natjecanja, žene iz Udruge žena Ogulin. Žiri su osvojile štrudlom od jabuka i grožđa, inače poznatijom kao Guinnessovom štrudlom koju su spravljali svi natjecatelji te nas tako podsjetili da se i Štrudlafest nalazi u knjizi rekorda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Drugo mjesto osvojile su StarKA-e, dok je treće mjesto bilo rezervirano za Vrata Zagorja.

Štrudlafest u Jaškovu je ove godine ponudio i zipline za najmlađe, brojne gastro radionice, plovidbu Žitnom lađom, kreativne radionice, ali i Štrudlu by bike, by horse i by kajak te step by step.

FOTO: UŽIVALO SE I U PIKNIKU Štrudlafest u Jaškovu oduševio slatkom ponudom posjetitelje

Predstavili su više od stotinu okusa, a ove je godine premijerno predstavljena i Teslina štrudla. U sklopu najslađeg festivala u Hrvatskoj u tijeku je i Tjedan štrudle koji se održava na čak četrdeset i dvije lokacije diljem Karlovačke županije.

Najmlađi su se posebno razveselili starim seoskim igrama Kamenčkanje i Kozečkanje. Dakako Štrudlafest uvijek pazi i na dobru glazbu pa su tako ovogodišnje izdanje začinili Luka Nižetić i Filip Rudan. 

POČINJE ŠTRUDLAFEST! Isprobajte recept za bogatu i finu štrudlu 'jaškovskog baruna'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 04.09.2023.

    Uh, volim, bravo cure! 🤗

Komentiraj...
Vidi sve komentare