To je to što me zanima!

Oprez! Rebrasti kondomi glavni su neprijatelj analnog seksa...

Analno i rektalno tkivo je vrlo osjetljivo i puno ga je lakše iziritirati nego tkiva vaginalne stijenke. Za penetraciju prstom trebalo bi nositi rukavice od lateksa i koristiti puno lubrikanta
Vidi originalni članak

Lateks je uvijek rješenje - analni seks čini sigurnijim i povećava užitak, tvrdi Tristan Taormino, autorica knjige “The Ultimate Guide to Anal Sex for Women”.

- Analno i rektalno tkivo je vrlo osjetljivo i puno ga je lakše iziritirati nego tkiva vaginalne stijenke. Za penetraciju prstom trebalo bi nositi rukavice od lateksa i koristiti puno lubrikanta. Također je važno da su nokti uredni, odrezani i pravilni kako ne bi došlo do oštećenja unutar anusa. Za analni seks obavezno koristite kondom. Prije umetanja vanjsku stranu kondoma ravnomjerno namažite lubrikantom - savjetuje autorica.

KNJIGA DANA Za seks iz snova trebaju samo dobra lokacija i pravi podražaji

- Malu količinu lubrikanta možete staviti i na unutarnji vrh kondoma. Tako ćete smanjiti zračne mjehuriće i povećati osjetljivost. No ne koristite rebraste kondome za analni seks jer mogu iritirati anus i stvoriti ogrebotine na rektalnom tkivu. Držite bazu kondoma kad vadite penis kako kondom ne bi skliznuo i ostao u njezinu anusu. Svakako prije seksa provjerite rok trajanja kondoma - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Jedan_dečko 04.01.2019.

    Znaci u guzu samo bez ...

  • crna žena 04.01.2019.

    Nikad,ali baš nikad, ni pod koju cijenu analni ne dolazi u obzir.

  • Exterminator 04.01.2019.

    Prije seksa obavezno provjerite rok trajanja ... vaše partnerice :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare