Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
38 komentara

Oprez! Rebrasti kondomi glavni su neprijatelj analnog seksa...

Analno i rektalno tkivo je vrlo osjetljivo i puno ga je lakše iziritirati nego tkiva vaginalne stijenke. Za penetraciju prstom trebalo bi nositi rukavice od lateksa i koristiti puno lubrikanta

Fotolia
Foto: Fotolia
38 komentara

Lateks je uvijek rješenje - analni seks čini sigurnijim i povećava užitak, tvrdi Tristan Taormino, autorica knjige “The Ultimate Guide to Anal Sex for Women”.

Foto: Promo

- Analno i rektalno tkivo je vrlo osjetljivo i puno ga je lakše iziritirati nego tkiva vaginalne stijenke. Za penetraciju prstom trebalo bi nositi rukavice od lateksa i koristiti puno lubrikanta. Također je važno da su nokti uredni, odrezani i pravilni kako ne bi došlo do oštećenja unutar anusa. Za analni seks obavezno koristite kondom. Prije umetanja vanjsku stranu kondoma ravnomjerno namažite lubrikantom - savjetuje autorica.

KNJIGA DANA Za seks iz snova trebaju samo dobra lokacija i pravi podražaji

- Malu količinu lubrikanta možete staviti i na unutarnji vrh kondoma. Tako ćete smanjiti zračne mjehuriće i povećati osjetljivost. No ne koristite rebraste kondome za analni seks jer mogu iritirati anus i stvoriti ogrebotine na rektalnom tkivu. Držite bazu kondoma kad vadite penis kako kondom ne bi skliznuo i ostao u njezinu anusu. Svakako prije seksa provjerite rok trajanja kondoma - kaže.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message