To je to što me zanima!

Oslijepila dok je tetovirala očne jabučice, ali kaže kako ne žali jer je njene tetovaža čine jačom

Sarah Sabbath (26) iz El Pasa u Teksasu rekla je kako je oslijepila dok je tetovirala očne jabučice jer je tattoo majstor pogriješio i nije stavio dovoljno fiziološke otopine. Ipak, ne kaje se jer voli svoje tetovaže
Vidi originalni članak

Obožavateljica tetovaža Sarah Sabbath (26) je u potpunosti prekrivena tetovažama.

POGLEDAJTE VIDEO: Tetovirala je očne jabučice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U školi su je maltretirali zbog 'dlakavosti' pa je oduvijek htjela tijelo prekriti tintom. Dodala je i kako su joj tetovaže pomogle da postane jača.

Dok je tetovirala očne jabučice, tattoo majstor nije napravio dobar 'posao' odnosno stavio je previše tinte, a malo fiziološke otopine. Sarah zbog toga nije ništa vidjela te je morala otići kod liječnika. Dobila je kapi za oči, a također je postala vrlo depresivna.

- Bilo mi je jako teško bilo što raditi - nisam mogla gledati televiziju, nisam mogla biti u blizini jakih svjetala i nisam htjela biti vani. Bila sam jako depresivna zbog toga  - ispričala je i dodala kako se ipak ne kaje zbog svojih tetovaža iako su joj one 'ugrozile' zdravlje.

PRONICLJIVI I PAMETNI Tri znaka horoskopa s najvećom inteligencijom: Jedan od njih je imun na prevare i manipulaciju

- Mislim da sam na njih potrošila oko 4000 dolara (oko 25 000 kuna). Pomažu mi da se izrazim te da se bolje osjećam - otkrila je.

Rekla je i da često prima komentare o svom izgledu, ali da je to ne sprječava da se i dalje tetovira.

ZA ŽELJENI LOOK Olovka, sjenilo i kreme za obrve koriste se ovisno o teksturi i samom izgledu vaših dlačica

- Ljudi često misle da nisam obrazovana, a neki čak pretpostavljaju da sam neka kriminalka. Ali, to mi ne smeta. Svi smo različiti i svatko ima svoje mišljenje - rekla je i dodala kako želi imati još više tetovaža na licu.

- ONE su moj štit. To je moj način života i dio mene. Nikad se neću prestati tetovirati - zaključila je, a piše The Sun.

POGLEDAJTE I PRIČU PRVE PRVAKINJE U JUDU IZ HRVATSKE: 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • 21.09.2021.

    Nažalost većinom ovako: jako lijepa cura al promaja u glavi. I štaš onda od toga. Kažu kod nas: nit za hebet nit za kući vodit.

  • teta Lily 21.09.2021.

    i šta će joj sada tetovaže koje ne vidi??????

  • 21.09.2021.

    Nije niti onaj koji je pristao da to napravi baš svoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare